Hogy tudok nagy kiterjedésű képeket lekicsinyiteni a gépemen? (tudásbázis)
A módosítani kívánt képre rákattintasz jobb klikke, kiválaszod a menüből az Opn With almenüt. Itt megjenennek különböző képnézegető programok valamint a paint és társaik...neked a Microsoft Office Picture Manager-re lesz szükséged.
A program elindult beolvasva a képet.
A program felső menüjében van olyan lehetőség hogy Edit Picture, kiválasztod. Jobbról előugrik egy sávban legalul az a lehetőség hogy Resize, kiválasztod. Ekkor megváltozik a jobb menüsáv, kiválasztod a második rádiógombot és a legördülő menüből pedig a kívánt dimenziót, rákattontasz az Ok gombra! Elmented és kész!
Ha kérdésed van írj privit bátran!
kattintva a programok közül kiválasztod a Microsoft Office Picture Manager-t
Ha digit géppel készitenek rólam képet, amit felteszük a gépre...letudom akkorára kicsinyiteni, hogy személyigazolvány képnek lehessen elküldeni az interneten keresztül???
Help Me!!! Elöre is köszike!!!
Adobe Photoshop Elements 5.0
Konnyu kezelni, nem kell sokaig tanulni, es otthoni hasznalatra nagyon jo.
Egy másik dolgot is szeretnék kérdezni:)
Olyan program nincs, amivel itthon tudok képeket retusálni, javitgatni???
Előre is köszike:D
Köszi baba, sikerült letölteni:)) és azóta már ügyeskedtem is vele;)
Nagyon köszikeee
Puszi
Erről a címről ingyenesen letölthető egy képméretező progi, amelyben 4 egyszerű lépéssel meg tudod változtatni a képeid méretét.
na ezt megnézem:)
Köszike
Sziasztok! A Paintet ajánlanám én is, de vannak ennél még jobb programok, ez viszont úgy, ahogy Betty is írta a Kellékekben (Accessories)megtalálható. Úgy kell, hogy az Image menüben kiválasztod a Stretch/Skew-t és csökkented a 100%-os értékeket Horizontal (vízszintes)és Vertical(függőleges) irányban. Ha már megfelelő a képméret, akkor elmented .jpg formátumban. Lehet úgy is, hogy az Image menüben kiválasztod az Attributes almenüt és ott megadod centiméterben a kép kívánt méretét. Más programokban lehet a képpontok (pixel),illetve felbontás állításával.
A kiterjesztés változtatásával is csökkenhet és növekedhet a képfile mérete. Remélem, elég érthető voltam? :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet a számítógép képernyőjén lekicsinyíteni vagy felnagyítani a betűket?
- Tudtok olyan képszerkesztő programot amivel lekicsinyíthetem a képeket olyan méretre amilyenre én akarom?
- Cytológia: P2, nagy kiterjedésű metaplazia, hormonhiány. Mit jelent ez?
- Gyerekem nyomkodott valamit és lekicsinyítette a betűméretet ezen az oldalon. Hogy állítsam vissza?
- Lenyomtam a ctrl kötőjel gombot és most minden lekicsinyedett, hogy lehet visszaállítani?
- Milyen programmal és hogyan tudok képet lekicsinyíteni?