Hogy tudok ilyen képet szerkeszteni? (beszélgetős fórum)
Photoshoppal, egyszerű.
Kell egy háttér s maga a kép. Megnyitod mind a kettőt.A képnél a varázsnyilacska ikonra kattintasz s körbe megjelölöd a határokat,mármint a kivágni való kutyát vagy gyereket, shift lenyomással. Megnyomod a refine edges gombot. Ha kész még radírral törölkedhetsz, utánna ctr a és ctrc, a másik képre meg rá ctr v.
Én sokkal jobbnak tartom a PhotoScapet, főleg azt használom, mert jobbnak tartom, mint a Pshopot.
Én sem tudtam megnézni, mert a Képhost linkjét írtad be és nem a képét.
ez egy egyszerű photoshop.ha van egy kis érzéked,szerintem kb 20perc alatt megvan,ha profibb vagy 2-3perc.de a youtubon van erröl rengeteg video mit hogyan szerkesztenek.a legjobb ha angolul keresel.karacsonyi lap készítése photoshoppal avgy hasonlo.persze angolul.
pl:Create a Christmas Card in Photoshop!
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok saját képet úgy szerkeszteni, hogy kódot kapjak hozzá, hogy betehessem a naplómba?
- Hol találok olyan képszerkesztő programot, amivel egy lapra több képet tudok szerkeszteni, majd mentés után egyetlen jpg kép lesz belőle?
- Tudtok olyan programot ajánlani, amivel szerkeszteni tudok egy videoklippet? (Amivel külön tudom szedni a hangot és a képet)
- OpenOffice-ban csak olvasható dokumentumot hogyan tudok újra szerkeszthetővé tenni?
- A kivágott képet szerkesztettem, de nem mentettem el így a kivágott rész eltünt az eredeti képről. Hogy és hol találom meg a kivágott részt?
- Hogy tudok képet szerkeszteni a www.photoframeshow.com-on?