Hogy segítsek a gyereknek, ha magamon se tudok? (beszélgetés)
Sajnos ez tipikus.Átruházza a felelősséget rád,és még van bőr a képén téged kritizálni:(((
Én is csak azt tudom mondani amit az előttem szólók.Legyél őszinte a fiaddal,és tudatosítsd benne,hogy rád mindig számíthat.Az apjára szerintem se mondj rosszat,de fényezni sem kell előtte,eltitkolni a dolgait,mert azzal is becsapod.Próbálj beszélni a férjeddel ha lehet,hogy működjön közre abban,hogy a lehető legkevésbé viselje meg a gyereketeket a válásotok.
Legelső körben azt kell tudatosítani a fiatokban, hogy attól, hogy különmentek, még mindketten ugyanúgy szeretitek őt. De ehhez egyedül kevés vagy, az apjának is így kell tennie. És nehéz lesz, hisz sokat van távol.
A gyerek tükör is: a te rezgéseidet felerősítve adja vissza. Te sem igazán tudod, hogy állj az apjához mostantól, és ezt ő pontosan érzi.
Beszélgess vele sokat, figyelj rá nagyon, többet nem igazán tehetsz.
És még valami: ezt mondd el az apjának is!
További ajánlott fórumok:
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Mit lehet igényelni tartósan beteg gyereknek, emelt családiról tudok és a közgyógyról is, van még valami?
- Bánt a főnököm eltávolodása! Hogyan kezeljem a helyzetet, hogyan segítsek magamon, hogy ne viseljen meg?
- Kettesben az isiásszal. Hogyan segítsek magamon?
- Jókat tudok nevetni magamon. - Meg másokon is.😜
- Nem tudja valaki, hogy Verdás ovizsákot, hol lehet venni a gyereknek, vagy honnan tudok rendelni?