Hogy lehet megtartani egy macsó típust? (beszélgetés)
Ezt már én is megkaptam... mivel beszélgetni is akartam az aktuális "párommal", és nem csak arról, hogy mikor legyen paprikás krumpli... azt mondta, mellettem gondolkozni kell és ez neki kényelmetlen, ne túráztassam az agyát :)
Emellett sokat sportolok, járok fodrászhoz, igyekszem jól öltözni, és mégsem maradt hűséges hozzám az, akivel együtt voltam. Erre nincs recept, ha egy férfinek lételeme a hódítás, vagy alapból hazug, akkor legyen bármilyen szerelem, csak ideig-óráig lesz hűséges.
Ennek ezer oka lehet, miért van ez így, viszont minek pazaroljuk arra a drága időnket, hogy valakit meg akarunk változtatni, úgy, hogy esetleg Ő nem is akarja?
Régen rossz, ha ezen gondolkozni kell, hogyan lehet "megtartani."
Magától akarjon Veled lenni, Veled maradni, semmiképpen se kelljen taktikázni ahhoz. Add önmagad, ha Veled akar lenni, akkor Ő a megfelelő.
Kedves Fórumindító!
Tudnám ajánlani,hogy beszélgess méhecskével vagy fruzsinkával.Ők szakértők a témában.
Elvesztettem a fonalat ez a macsó most a pap vagy a pilóta vagy az orvos ?
:)
Én már elmentem aludni kérem szépen, de a Kúró Jani annyira jó, hogy nem hagyhattam szó nélkül!:DDD
És igen, valahogy így! A Kúró Jani az a macsó, a Puro Jani meg az álompasi.
Batman-t hova tesszük?:)
Én is csak magamra gondoltam és közvetítettem, azért lett ilyen élethű:)
Nem ám irigykedni:)
Most jól beletrafáltál:)
Nálunk pontosan így mennek a dolgok,kivéve a pulyákat,mert nincsenek:)
Alap, hogy jól keres + mos, főz, takarít, bevásárol és viszi a pulyákat az oviba. Az asszony meg otthon reszelgeti a körmét...legalább:)
Na így lehet megtartani:)
Szerintem akkor is macsó nem Puro férfi. Én
találkoztam ilyennel szal. Minden férfi más. Máshogy látom. :D
- Így akartam írni csak elrontottam. :D -
Aha, az én pasim akkor egy Puro Jani:)
Csak el ne felejcsem ezt a szót:)
Na, ez változó, de Puro Jani a keveset is vagy a sokat is mindig megosztja a barátaival és mindig mindenki szereti:) A nép hőse!
Míg a macsókat nem mindenki. Egyébként ezt a puro kifejezést először pasiktól hallottam. Most mondok egy példát: Will Smith. Nekem ő egy ilyen. A jópofa srác, akit mindenki csíp és egyébként hűséges is meg nagyon puro. De egy másik, pl Heathe Ledger ilyen szerepeket játszott, emberileg nem tudom, mennyire volt ilyen, de színészileg megtestesíti egy kicsit.
Most kellene mondanom olaszokat, de nagyon hosszú lenne a lista:)
sehogy; sorban allnak nala;
te is csak egy vagy/leszel a sok kozul