Hogyan lehet megtartani a kezdeti lángolást végig a kapcsolatban? (beszélgetős fórum)
Feltehetőleg nem a "semmi sem történt " ottalvós kapcsolatra gondolsz :))
Ebben minden benne van...
Nem lehet megtartani, mert nem marad szokatlan titokzatos, izgalmas. De maradhat boldog, szerelmes, buja. Miért kell lángolnia is? A szalma lángol, a szén az csak csendbe izzik.
Ha jól értem az anyjához közel szeretne lenni.
Én a te helyedben (persze nem vagyok, és ezért lehet, hogy lehetetlenségeket írok) leülnék megbeszélni a dolgot. Lehet egy olyasmi kompromissszum, hogy te is közel költözöl az anyjához, pl nem 120 km válassza el az anyjától hanem 1-2 km, megoldaná a helyzetet. Kérdés szereted még, és ő szeret téged valamennyire?
de csak úgy magától, vagy tenni kell érte?
Amúgy meg, viccen kívül, Mégha együtt is marad a pár, bizony van visszaesés, de onnan mindig van/lehet felívelés. Tapasztalatom.
Egy? Az hamar elég... kell oda még néhány arra a pár évtizedre... Nemde?
semmi gond ..köszöntem !!
uhh:S
hát nemtom,mint pasit nem próbálnám meg visszahódítani,de a kicsi miatt lehet én is ezen gondolkodnék,így fogalmam sincs,hisz ez olyan nehéz helyzet...ha így vélekedik nem nagyon lehet megváltoztatni akkor szintén nem lenne a kapcsolatból sem semmi...ne haragudj,hogy nem tudtam érdemeset mondani..de én nem szerezném vissza,max,hogy beled legyen a kicsi azért igen,de a felfogását nem tudod megváltoztatni sztem...
Egy idő után természetes dolog, hogy átalakulnak az érzések, ez szerintem nem baj. A sok év, sok tapasztalat még mélyebbé teszi a kapcsolatot. Sőt, még talán sokkal nagyobb az a bizonyos "lángolás" is, mint a kezdetek kezdetén :). Hogyan lehet megtartani végig egy kapcsolatban? Én nem tudom, mert még elég kezdeti szakaszában van a párkapcsolatom, de szerintem addig nincs gond a lángolással, amíg áldjuk a napot, hogy találkoztunk kedvesünkkel :)
Szerintem sehogy. Minden lángolás óhatatlanul alább hagy az idővel. De egy tartalmas, boldog kapcsolat lényege a harmonikus együttélés, ami szerintem többet ér.
már bocs azt úgy értem , hogy a párom az ő anyja mellett biztonságosabban szerette volna a gyerekünket ..mint mellettem
hát elég hosszú lenne most ! tömören ..nagyon megromlott a kapcs 1 .mert ő 120 kmre lakott velem a szüleitől 2. a gyerekünk is inkább az anyja mellett érezte biztonságban mint mellettem ..pedig apás szülés volt ..meg 3 évig míg elnem vitte mindene megvolt ! főleg az volt legnagyobb gondja , hogy nem az anyjáékhoz közel lakhatott !!
sziasztok ..én azt kérdezném hogy lehetne a volt páromat visszahódítani ?? van egy 5 éves lányunk is ja és 120 km köztünk !!!
vagy szakítás legrosszabb esetben:D
erőszakkal sehogy,hiába teszel érte...az érzelmeket nehéz befolyásolni vagy érezzük vagy nem...... van,hogy magától megszűnik egy idő után!szeretet veszi át a helyét...és ragaszkodás!
Ha még élünk, akkor nincs vége, mert életre szóló. Ha meg vége lesz, akkor valami gixer van.
Avagy mit lehet tenni amikor már nem olyan az együtt töltött idő, mint az elején, amikor kezdik megszokni egymást a párok?
További ajánlott fórumok: