Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy lehet finom tükörtojást készíteni? fórum

Hogy lehet finom tükörtojást készíteni? (tudásbázis)


2010. szept. 17. 19:10
Amikor már kicsit megsül a tojás tejfölt dugdoss alá fakanállal. A tetejére egy kis só, bors és pirospaprika is kerülhet. Így a legfinomabb :)
2007. szept. 9. 07:07
Házizsírban, házitojás kisütve, sárgája lágyan, utólag sózva.Isteni!
11. M_Marcsa (válaszként erre: 8. - D8baef1251)
2007. júl. 5. 19:08
kipróbálom.
2007. júl. 5. 17:13
Mi a tükörtojás alá általában pirítunk néhány szelet vékony szalonnát, vagy szalámit, mint ELI, és a lányom úgy szereti, ha ételízesítőt szórunk rá a végén. És persze a sajt is jöhet rá.
9. 9cea3ab90a (válaszként erre: 8. - D8baef1251)
2007. ápr. 13. 17:13
Ez nagyon jól hangzik!!!
2007. ápr. 11. 20:54
nalam a gyerekek kedvence a kovetkezo recept:a serpenyobe ket enokanal olaj,lefektetunk annyi szelet szalamit ami ellepi a serpenyo aljat,rautjuk a 4-5 tojast,es sajtszeletekkel lefodjuk az egeszet,fedot teszunk ra es lassu tuzon kb 20perc alatt elkeszul.A szalami ropogos a tojas sargaja meg keplekeny es az olvadt sajt eggyutt csodas izharmoniat ad.jo etvagyat kivanok hozza.
2007. ápr. 11. 20:43
Nagyon szeretjük a tükörtojást ,picit lágyabbra hagyva a közepét ,és a végén fekete ,vagy fehér borsot szorunk rá.
2007. febr. 26. 06:16
Mi is imádjuk, a tükörtojást,úgy szeretjük,hogy folyós legyen a közepe.Utólag sózom,de csak egy picit azt is tengeri sóval.:)
2007. febr. 24. 08:14
Én úgy szerettem anno, hogy a sárgájának a közepe icipicit follyon, de a sárgájának a külső része már szilárd legyen.
2007. febr. 23. 20:51
Mi, a parommal, lagyan hagyjuk a sargajat, de nem sokkal a vege elott kiszurjuk, higy kicsit kifollyon es vegetat szorunk ra. (Csak kicsit) Nagyon finom!!! (Nem lesz pottyos.)
2007. febr. 23. 20:00

en kulonvalasztom a tojas sargajat a feherjetol,mert az utobbit nam szeretem sulve,inkabb felverem habnak es erdei gyumolccsel

talalom -a sargajat sutom csak meg forro olajban egy picit ropogosra ,ugy hogy keves soval es borssal izesitem -nekem ez a finom-

2007. febr. 23. 19:10

milyen neked a finom?

ha azt szeretnéd, hogy süljön át az egész, fedd le

ha olyat szeretnél, aminek a sárgája folyós marad, akkor forró serpenyőbe üsd a tojást, de azonnal vedd minimumra, különben köpködni fog és ne takard le

csak akkor sózd, ha megsült, különben pöttyös lesz

2007. febr. 23. 19:02
Hogy lehet finom tükörtojást készíteni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook