Hogy lehet aktiválni egy menüpontot? (tudásbázis)
Kedves Meacska
Már mindegyiket többször megnyitottam,nem volt semmi baj vele,csak "most bolondult meg",csak 2 napja nem tudom őket megnyitni.
Nem az iránt érdeklődtem, hogy mennyi ilyen vetítésed van, hanem hogy van-e hozzá értelmező/lejátszó program :)
Pl. PowerPoint a Microsofttól
vagy Impress az OpenOffice-tól :)
Nézd meg! Ha egyik sincs, akkor azért nem aktív
Kedves Meacska
Igen,körülbelül 50 darab van,de lehet hogy több.Még sose számoltam össze,de egy biztos,hogy sok van.Egyébként a kérdést nem tettem volna fel.
Szia:Farkas Kriszti
Szia!
Ilyennel még nem találkoztam, csak tippelni tudok! Van olyan programod, amivel le tudnál játszani pl. egy diavetítést? Ha nincs, akkor azért nem ajánlja fel...
nekem Outlook van, ha rákattintok akkor megnyílik, nem kell letölteni.
Csende kérdem meg, hogy van hozzá programod?
Kedves Juclinda
Sajnos már legalább egy tucatszor rákattintottam,és nem történt semmi,de köszönöm a választ.
Kedves Meacska
A kérdésem a következő.Mozzila Firefox programom.és Windows XP operációs rendszerem van.A levelező programomba napi szinten kapok,diavetítéseket,és zenés dokumentumokat.Ezeket csak úgy tudom megnézni,hogy letöltöm.A letöltések listáján ugyan ott van,de sem a megnyitás,sem a megjelenítés menüpont nem aktív.Magyarul Szürke.(tudomásom szerint az aktív menüpont koromfekete)Nos,ezt szeretném most megoldani,hogy ezek a menüpontok is feketék legyenek.Na,ezt nem sikerül megoldani,gondolom,így már érted,hogy mit szeretnék.Nagyon Szépen Kérlek,ha tudsz válaszolj.
Nagyon Szépen Köszönöm
Szia:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Valaki megtudja mondani, hogy mennyibe kerül a hátralékos előfizetést újra aktiválni?
- Ha nem töltöttük fel időben a kártyás telefon egyenlegét, és a szolgáltató megszüntette azt, van még esély aktiválni azt a számot?
- Hogyan lehet egy menüpontot aktiválni?
- Tudna segiteni valaki, hogyan kell aktiválni az avira virusirtót?
- Hogy lehet Magyarországról Lebara sim kártyát aktiválni?
- Hogy tudom a Facebook Timeline-t aktiválni?