Elöször is ird le milyen Windows, mert hiába a tanács ha adott dolgok más és máshol találhatóak
CCleaner után amatőrként sokat nem tudsz tenni
Nézzél be a Program Files könyvtárba és ami programokat már uninstalláltál, szokott ott nem üres könyvtár maradni utánuk
Azokat törölheted
A rendszer visszaállitás sok helyet foglal az idők folyamán, fölöslegesen
Ha XP, mert a WIN7-hez nem értek, akkor System Volume Information könyvtárbol törölhetsz mindent, de utána hozz létre egy Visszaállitási Pont-ot, mer az jó ha van
Át lehet tenni a D: meghajtóra a TEMP és a TMP könyvtárakat.
Start/Vezérlőpult/Rendszer/Speciális/környezeti változók-nál, ami a C-n marad meg törölni kell utána
Virtuális memóriát is át lehet tenni a D-re és letiltani a C-n
Lassan nekem is megtellik mindezek ellenére a C:
Egy tökéletesen beálított XP le van mentve egy másik particióra, onnan visszaállitani 10 perc
ha win7-ed van, az is lehet, hogy a frissítések vannak duplikáltan fent, nekem az volt a gond. és csak a sp1 telepítése után lehetett volna a duplikációkat törölni, de mivel nem volt hely, nem lehetett felrakni az sp1-et :D újra kellett rakni az egész gépet, már sp1-es frissítéssel.
Van Total Commandered? KEresd meg, mi foglal annyi helyet, és takaríts. (shiftDel) és menj a lombtárba, onnan is töröld a törlendőket. Nem ártana a Temp könyvtárban lévőket is törölnöd.
Segítsetek! A számítógépem egy hete kiírtam, hogy nem tudok letölteni, mert megtelt a C meghajtóm. Lefutattam a CCleaner-t és kézzel is letöröltem egy csomó dolgot. Elvileg mindent átmásoltam a D meghajtóra, ami megmaradt, de mégis azt mutatja, hogy nincs helyem a c-n... Bocsánat, hogy értelmetlenül írtam, de nem értek ezekhez a dolgokhoz. Mit csináljak?