Hogy kell megírni egy bemutatkozó levelet? (tudásbázis)
Mo.... :)
Megpróbálom megírni még egyszer :) Elküldöm aztán akkor holnap várom a választ! :D
Na! Ez szuper akkor!!! :)
Ezeket mind vedd bele! Fontos, hogy lássák, hogy tényleg emberközpontú vagy, jól bánsz az emberekkel, gyerekekkel.
A referencia is szuper, szerintem ezt is írd bele, hogy kérésre referenciát is tudsz mutatni nekik! Ez nagy plussz! :)
Okleveles babysitter vagyok, referenciám is van!
Pont telefonos és vendéglátós munkám volt :D Akkor beleírom azt is! Hátha....:)
Szerintem igen, csak azokat (vagy ha mondjuk emberekkel dolgoztál a többi mhelyen, azt is beleírhatod- pl telefonos, vendéglátós munka), mert akkor láthatják, kommunikatív, emberbarát vagy. :)
Szerintem az iskolákat is beleveheted nyugodtan, főleg, ha van babysitteres sulid, mert akkor meg látják, hogy képzett is vagy.
Köszönöm szépen!
Elküldeném privibe ha sikerült összeraknom jó? :)
Aha köszi szépen! Pont ezzel voltam bajba, hogy nem önéletrajzot kér...akkor kell e a suli, meg ilyenek.....
Magamról írtam!
És a munka? Csak az adott állással kapcsolatos munkáimat írjam le? Vagy mindent?
Szija,
motivációs levél kell, gondolom.
Írd le, milyen iskolákba jártál, milyen gyakorlatot szereztél. Mivel az állás babysitteri, írd bele, szereted a gyerekeket, pozitív tulajdonságaidat, és hogy miért szeretnéd az adott állást.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy kell megírni egy bemutatkozó levelet? Nem önéletrajzot kér, és ilyenkor mindig bajban vagyok!!
Mit írjak bele? (most éppen babysitter állásra kell írnom)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell vonalzót feltölteni az adatlapomra a bemutatkozáshoz?
- Az ajánlott levelet mikor dobhatja be a postás csak úgy a postaládába, és mikor kell aláíratnia, hogy átvettem?
- Mennyire kell elegánsnak lenni egy bemutatkozó beszélgetésen?
- Szerintetek önéletrajz mellé, miért kérnek még bemutatkozó levelet?
- Hogyan kell formázni a bemutatkozó szöveget?
- Segítenétek megírni egy motivációs levelet?