Hogy kell jelet küldeni? (tudásbázis)
Akinek jelet küldenél , annak belekattintasz a nevébe , ott ahol olvasod az írását , kattintásra megjelenik az adatlapja , lefelé görgetsz ott megjelenik az elküldhető jel , odakattintasz valamelyikre , és már meg is jelent amit küldtél , közbe ,megjelenik egy kis ablak , ott leokézod , aztán mehetsz is tovább . 2 óránként küldhetsz 1 jelet . Én akinek rendszeresen küldök , azokat beraktam a kedvenc-ek közé ,ő utána megjelenik a kedvenc felhasználóid közöztt .
Szia!
nagyon egyszerü.a regisztrációs név jobb oldalán keress feliratba beütöd a nick nevét annak akinek küldeni szeretnél.
ha már irt neked akkor a nick neve meg van .kattincs a névre és megjelenik a jelküldés,és csak kattintani kell!
Valaki leírná hogyan kell itt jelet küldeni valakinek? nem tudok rájönni :(
Ráklikkelsz annak a személynek az adatlapjára, akinek küldeni szeretnél, ott a jeleknél kiválasztod, hogy melyiket szeretnéd elküldeni. Rákatt és már el is küldte
rámész annak az illetőnek az adatlapjára akinek küldeni akarsz és kiválasztod melyiket szeretnéd.ráklikkelsz és már küldi is.
Hogyan tudok jeleket küldeni?Irjátok meg Köszike,
Ügyi vagy Boldog karácsonyt:)
Szia!
Rá kell kattintanod annak a nevére akinek küldeni szeretnéd.Akár a naplóknál,üzeneteknél stb.ahol a neve van.
Az adatlapodnál kell rákattintani arra a jelre amit küldeni szeretnél.
Sikerül mégse vagyok béna!Köszönöm a segítségeteket.
Békés Boldog Karácsonyt kívánok nektek és családtoknak.
Klikkelj rá a nevére bejön az adatlap lefele görgeted az egeret és ott van egy téglalapban az összes jel oda is van irva küldj jelet te is:)
Nem nem sikerül lehet,hogy én vagyok béna sőt biztos.
Rámész annak az adatlapjára akinek szeretnéd küldeni és ott lesznek a képecskék.Rákattintasz arra amelyiket szeretnéd és kész is.:)
Felmész az adatlapjára és ott megjelennek a jelek ráklikkelsz arra amit küldeni akarsz ennyi:-DD
Sziasztok hogyan tudok valakinek jelet küldeni!
Nem a te adatlapodon van, hanem azén, akinek küldeni szeretnél...
Akinek küldeni akarsz rá méssz az adatlapjára és ott vannak a jelek. Egy kat és már küldöd is.
És ha nekem nincs az adatlapomon?
akinek szeretnél küldeni,az adatlapjára kattintasz, és ott vn,h küldj neki te is jelet.kiválasztod,katt s elküldi
Hogyan lehet jelet küldeni? régebben sikerült de most, hogy én is kaptam egyet nem. segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem MSN, simán így a Hoxán.
ez engem is érdekelne
MSN-ről van szó ugye??
hát rámész az adatlapjára és ott vannak a jelek ott kiválasztod, hogy mit szeretnál küldeni rákatt és oké
Rámész annak a lapjára, akinek jelet szeretnél küldeni és kiválasztod melyiket.
Smyle-t nem lehet használni. Csak ilyen formában jelenik meg: :)
Hogyan lehet jelet küldeni valakinek? Hogy kell a smyle jeleket használni?
További ajánlott fórumok: