Hogy kell alkalmazni az agykontrollos "elmetükre-technikát" és programozott víz készítést? (tudásbázis kérdés)
Hát nem embert ölni:D
Csak maga a módszerre voltam kiváncsi, mivel szeretnék majd menni szeptemberben tanfolyamra és kicsit akarok informálódni. Ennyi:)
Köszi:)
Azért nem írtam már semmit, mert nem akartam belekeveredni ebbe a vitába...
Ne offoljátok a kérdést! Nem az a kérdés, hogy mit gondolsz az agykontrollról!
Ha nem tudod a feltett kérdésre a választ, akkor hagyd ezt a tudásbázist békében.
A tanfolyamig a helyedben figyelnék a pozitív gondolkodásra, tehát a "nem" szó kerülése, negatív dolgokat pozitív szemléletmóddal megfogalmazva. (Ez amúgy sem megy általában egyik napról a másikra.) Alvás előtt, és amikor lazítok, csak jó dolgokra gondolnék, vagy ha rossz jutna eszembe, "kijavítanám" jóra, illetve megpróbálnék belőle jót kihozni.Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik című könyvében vannak erre példák, illetve agykontrollal is összhangban álló gyakorlatok, amiket jó szívvel ajánlanék.
Az elmetükrét nagyon jól meg fogod tanulni a tanfolyamon! A vízprogramozásról ultrán esik szó, aminek feltétele az agykontrolltanfolyam elvégzése. Javasolnám neked a www.esettanulmányok.hu oldalt, ahol sok jó ötletet meríthetsz, ismerkedhetsz az agykontrollal!
Sziasztok! Tervezem, hogy megyek agykontroll tanfolyamra de addig is jól jönne egy kis segítség. Szóval aki tud segíteni az kérem tegye meg:)
Köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Nem lehetne valami szankciót alkalmazni azokkal szemben, akik a tudásbázisban élik ki fecsegő hajlamukat?
- Kinek miben segített az agykontroll?
- Híres agykontrollosok
- Mi a véleményetek az agykontrollról?
- Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos?
- Minden nap programozom a céljaimat agykontrollal. :) Hálás...