Hogy hívták azt a "fogyasztószert", ami a szénhidrát felszívódását csökkenti? (tudásbázis)
Helló fogyni vágyok!ÖRÖMMEL Köszöntelek Bennetek!
Az én 40évvel ezelőtti történetem ez.
Átgondoltam az elhízás kezdeti időmet(kb. 20év)ennyi idő(szülések,család egyebek) kb20Kg.súlytöbblet.Ez így nem jó,gondoltam.(Ekkor kb 40 év körül járhattam)Ezután megfigyeltem mit, mikor,mennyit eszem.Amikor már listám volt,kezdtem a hízlaló ételek kihúzását, köztük a kendvenceim is!(pl:Tészta,Rakott krumpli,Kenyér,stb)Helyette kifli,fözelék,natúrhús,káposzta,túró,tejfől,sali, zölds,gyűmi.NEHÉZ volt az ÁTÁLLÁS! Több hónapig eltartott mire lefogytam 156/61kg,-ra.
Sok évig tartottam a 61kg.súlyt.Ezután persze korlátoztam Mit,és most már a tiltott dologból is minimális (egy babának való)mennyiséget ettem.Helyre állt a súlyom,és a lelki békém is.
De jött a menopauza amikor nem figyeltem, sem magamra, se az étkezésre,azt ettem amit láttam:ez lett a baj. Most nincs lelki erőm ezt végig csinálni,pedig KÉNE!!!!az egészségemért.Most fél úton 60-70között 154/85kg vagyok.Nem tanácsos ezt a hullámzást követni.AKARATERŐ az kell!Most már stb...Ez volt az én történetem.
Köszönöm,hogy elolvastátok!!!
Kivánok SIKERES,TARTÓS fogyást mindenkinek.
Sok jó erdményt:Csábososka
A kérdést végigmoderáltam.
Megjegyzéseim:
- Ez egy tudásbázis kérdés, nem fórum!
- A tudásbázisnál a kérdésre illik válaszolni. Ha valaki azt kérdi, mi a neve annak a kapszulának, akkor nem arról szeretne olvasni, hogy sportoljon inkább, hanem azt szeretné tudni, mi a neve a kapszulának. Ennyi.
ugye?
csak jól emlékeztem :)
További ajánlott fórumok:
- Paleo diéta - Mennyi szénhidrátot, és kalóriát fogyasztotok egy nap átlagosan?
- Honnan tudom, hogy egy szénhidrát lassú vagy gyors felszívódású?
- Kávé és gyógyszer. Rontja a felszívódást? Csökkenti a hatást?
- Nem felszívódó szénhidrátok
- Fehérje zsír szénhidrát fogyókúrában. Miket kell enni, hogy ne legyenek hiánybetegségek és a vitaminok felszívódjanak?
- Van olyan szer (akár gyógyszer) ami a szénhidrátok felszívódását akadályozza, vagy csökkenti?