Hogy dolgozták fel az SM diagnózist? (tudásbázis kérdés)
6. Regin_a (válaszként erre: 1. - Házikó75)
2017. okt. 13. 22:20
5. júliusi
2017. okt. 13. 15:14
Nagyon sajnálom.Hogyan derült ki,mik voltak a tünetek?Én 49 éves vagyok, és egyik volt osztálytársam már régóta ebben szenved.Én 30 év óta most láttam először,semmit nem látni rajta...ha nem tudnám hogy beteg, meg se mondanám...jókedvű volt, nemrég ment a lánya férjhez.
Szerintem keress klubot, csoportot, akár itt, akár a facen, ahol tudsz beszélgetni, mégha a neten is.De ha városodban van ilyen közösség, még jobb lenne bejárni beszélgetni..
4. csgybzs
2017. okt. 13. 13:11
Nagyon sajnálom. :(
Milyen tünetek működnek nálad? A gyógyszer mellé én fiziko- és psczioterápiát ajánlanék.
Nem szabad azért lemondanod emiatt az életről. Ott van a kislányod, érte meg kell tenned mindent, ha magadért nem is tennéd!
3. 80ASIQ
2017. okt. 13. 13:09
és a koma
2. 80ASIQ
2017. okt. 13. 13:09
Van egy ismerősöm akinek ez a baja. Orvosi segítséggel persze, megállították a súlyosbodását és koma most jól megvan.
1. Házikó75
2017. okt. 13. 13:00
42 éves nő vagyok, van egy 3 éves kislányom. Most tudtam meg, hogy ez a bajom. Azóta csak túlélek, altatóval alszom, semmi sem érdekel. Segítsetek kérlek!
További ajánlott fórumok:
- Azt szeretném kérdezni, ha mondjuk egy pszichiáter elolvasná a kérdéseimet, válaszaimat, milyen diagnózisra számíthatnék?
- Panaszom van - diagnózis nincs
- Téves diagnózis-probléma lehet belőle?
- Mit jelent ez a diagnózis?
- Hasi problémával melyik orvos foglalkozik, aki részletes vizsgálatot, diagnózist ad?
- Rossz kóros diagnózis a tüdőszürésen?!Volt valakinek ilyen eredménye.