Hogy bírsz a hajaddal? (beszélgetés)
Amúgy érdekes ez a dolog simaszálú hajam van, de nekem mindig a Charlie's Angels féle hullámok tetszettek, az a 70-es évekbeli. És úgy néz ki, hogy sosem megy ki a divatból, de annyira imádom, hogy talân akkor is így járnék. Namost, ezt a fajta hullámot nem lehet dauerral létrehozni, ezért rengeteg más praktikával kellett megtanulnom (mert nem szeretem elégetni a hajamat, bár sütővel, vasalóval a leggyorsabb, pár perc).
A vicces az, hogy ugyanezt a lelkesedést,elhivatottságot látom azoknál, akiknek meg göndör vagy hullámos, de ők meg szögegyeneset akarnak:DDD
Szóval senkinek sem az kell, ami van. Olyan videót is láttam már, ahol a néger csajszi a bodri haját vagy 2 òrán keresztül csinálta, hogy sima legyen de dús, és olyat is, ahol egy orosz fodrász a sima hajú modellnek a haját először felbodrizta, tupírozta, mindent csinált vele, hogy a végén olyan esése legyen, mint amihez a néger csajé nagyon közelített. Most komolyan, minek ez? Ha 5 perc alatt kész, besütsz pár tincset és oké vagy menj békével, de ha minden kibaxott hajmosás után háromnegyed óra a styling, akkor talán jobb lenne elfogadni a sajátot, nem?:)
úgy olvastam a címet, hogy "Hogy bírsz a hÁjaddal?"
:D
:D
Ez a beszéd! Nem kell az már neked többet!
Ki kell egyenesiteni mosás után és akkor nem lesz vele gond.
Nekem is göndör a hajam,a hátam közepéig ér,nem szeretem úgy hordani, mert csak frissen mosva szép,ha egyszer összefogom,a teteje lelapul és olyan igénytelen hatást kelt.. Korkefevel kihuzom es három napig nincs vele baj
sziasztok
nekem a lányomnak göndör haja van, nem tudok vele mit kezdeni, mert van a frufru helyén kiálló hajak meg a fülénél a pajesz is rövid ami nem nől olyan gyorsan mint a többi. én egyszer fésülöm neki, hajmosás után szárazon már nem de így is tiszta berzes a felső réteg, a többi meg göndör. borzalmasan néz ki. nem tudom mit lehet vele tenni. balzsamot is és fújós kifésülés könnyítőt is használunk de nem jött be igazán. a haja hossza háta közepéig ér.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- "Szakíts, ha bírsz!"
- Ne tedd a hajaddal, pláne ne máséval
- Te mit tennél?Ha már annyira utálod a munkád hogy alig bírsz meglenni ott?