Hogy birjátok a magányt (beszélgetés)
Tisztában vagyok ,hogy nagyon sok múlik a nevelésen..de ezen lehet segíteni..nem olyan probléma ami megoldhatatlan...
ő tisztában van az értékeivel és mégis hagyja magát.Erősíteni kell az önbizalmat!!Tudatosan !!!és ez nem azt jelenti,hogy szemét módon kell viselkedni ,mert ilyenkor azt hiszik a férfiak ,hogy az kell..dehogyis ..tévesen gondolkoznak .
Hidd el,sok olyan van,aki már gyermekkorában a szüleitől azt hallja,hogy ő semmire sem jó,ügyetlen....és az is lesz belőle.
Ez Pszichológia.
Én konkrétan ismerek több ilyen esetet is.Sajnos!
kis önbizalom erősítés..az kellene Neked!!!
Egyenrangúnak kell lenned!!!!és nem hagyni magadat...most mennem kell..de még beszélünk..ha akarod..))szia
Keresd meg magadban a gyenge pontot...az előző kapcsolatodban ki volt a dominánsabb??nem..Te..ugye????
Szia!Ez történhetett vicaversa is;
Másoktól folyton azt hallotta,hogy pancser...
egy idő után az ember hajlamos elhinni,hogy az tényleg úgy van.
Nem véletlenül a dícséret ösztönző!
mert azt mondod magadról, hogy egy pancser vagy..
ez nem túl sok önbecsülésre vall
viszont ha te magad nem értékeled, nem becsülöd sokra magad, akkor miért várod mástól el?
Az odaadás nem unalmas..csak kihasználnak...mert hagyod magadat..
légy egy kicsit határozottabb,ne add magad annyira hamar ki mindenkinek..csak aki megérdemli.
igen járok társaságba, de azok haverok inkább...
LEhet túl odaadó vagyok, és ez egy idő után unalmas... Önbecsülés? Hát, meg kell hagyni a szerénység mintaszobra vagyok:-)
és önbecsülésed?
az van?
Nem kell bűnözőnek menned...a legtöbb lány álma Te vagy...
hogy egyedül vagy...vagy annak köszönhető ,hogy túl visszafogott vagy...vagy túlságosan odaadó..és csak kihasználnak.....vagy ..nem tudom ...mi a baj veled??..
szerinted???jársz társaságba ,ismerkedni???
Nagyon nehezen. Mindenem megvan, nem tartom magam visszataszítónak, kedves, mosolygós, jó alkatú férfi vagyok, és még sincs senkim. Fözök, mosok takarítok, a nőért mindent megtennék, és mégis akkora pancser vagyok, hogy senkinek se kellek:-(
Lehet bűnöznöm kéne? a lyányok a rosszfiúkra buknak.
Szakitás után szarul. utána már csak megszokás kérdése. de én nem érzem magányosnak magam, csak olyan egyedül vagyok.,...
ismerkedek, ha másképp nem megy, akkor interneten. esténként jó skypolni valakivel :)