Ez sok egy napra? (beszélgetés)
Valamit félreértettél. Én nem eszem "menet közben".:)
Van a 3x étkezés és közben víz és kávé.
Csak akkor eszem +, ha éjszakába nyúlóan dolgozom.
Nekem időm sem lenne erre, pedig itthon dolgozom.
Arra figyelek, hogy időben meglegyen a 3 fő étkezés és víz mindig legyen mellettem az asztalon. Nem szoktam megéhezni, csak ha még késő este 2-3-kor is dolgozom. Akkor lemegy 1-2 túrórudi vagy valami gyümölcs.
Nem eszem ilyesmit, hogy "1 adag fehérje".:)
Sonkát, szalonnát, kolbászt, csirkét, halat eszem.
Reggelire pl. sonkás, szalonnás rántotta jó sok hagymával alatta, vagy ha van valami zöld azt "fonnyasztok" alá.
És nincs szükségem semmilyen plusz vitaminokra.
Gratulálok!
Szerintem a kisgyermekeknek szükséges a két óránkénti evés és nem a felnőtteknek. Szépen meghíznék, ha 2 óránként ennék.:D
Én is legalább 5x eszek. De ebből van mikor 1 evés csak 1 adag fehérje. Főleg délután. Azzal sokáig elvagyok. Nekem jó étvágyam van, és nem éhezhetek mert attól feszült vagyok.😀 Ezért kellett az életmódváltás, mert legjobban az édességet szerettem és ettem elég sokat. Most mást eszek elég sokat, de attól már fogyok.😀
A fogyókúra nekem mindegyik féle működött, de szenvedés volt. Mikor elkezdett stagnáli a súlyom miközben a megszorítások fogságában éltem, az összes lelkesedés elhagyott. Olyankor mindig visszahíztam, és több lettem mint voltam. Addig fogyókúráztam, míg feljött rám 20 kiló.
Nekem is volt olyan időszakom amikor teljes hittel számolgattam a kalóriát. 1, max. 2 hét után már nem kellett számolni, mert nagyjából már tudtam 1 adag láttán hogy az kb. hány kalória. Lentebb is csak saccoltam. Lehet annál kicsivel több és kevesebb is.
Ha hízik a hiba ott lehet, hogy a bevitt esetleg alacsony kalóriabevitel mellett sok a szénhidrát, kevés a fehérje. Ha ugyanennyi kalóriát eszik de az arányokat megfordítja, fogyni fog. A véleményem megfigyelésen, tapasztalaton alapszik.
A fehérjétől nem csak hamarabb telítődik az ember, de segíti a fogyást is, és ami a legfontosabb, lassítja a fogyókúra közbeni izomvesztést.
Az ebédtől szerintem hánynék, azt számomra lehetetlen lenne megemészteni. A többi nem veszélyes.
Mai ebédem: 2 deci borsóleves, kb. 20 deka zöldséges tészta, süti (enélkül nem élet az élet). Ezzel estig elvagyok éhezés nélkül, este egy szelet kenyér, vagy egy kifli megrakva ezzel-azzal és rengeteg zöldséggel.
A szendvics nem mindegy mekkora és miből áll.
Rántott sajt elég necces, zsír, olaj, morzsa. Krumpli is egy bomba.
Nekem sok lenne, de van aki 3 x ennyit eszik és csont és bőr. Magadon tapasztalhatod, hogy ettől te stagnálsz, vagy hízol.
Egy fiatal lánynak sok, ha nem jársz edzésre minden nap szinte.
Kalóriadús minden. Köret lehetne saláta. A banán helyett a reggeli almát enném meg tízóraira.