Hirtelen hőség!! (beszélgetés)
Igen, sokan várták. Azok, akik jól bírják a nagy meleget.
Igaz: nyáron legyen meleg, télen legyen hideg, és ősszel-tavasszal legyen meg az átmenet egyik évszakból a másikba. De hol van már a 4 évszak? :(
A brutális szélsőségekről pedig ne is beszéljünk.
Földanyácska szépen adja vissza a pofonokat, amit eddig az emberiségtől kapott.
Pontosan!
Eleget fűtöttünk már, végre, hogy nyár van!
Nekem nem az a legfőbb gondom hogy 34 fok volt ma árnyékban (Németországban) hanem hogy 2 naponta ugrál az időjárás. Ami számomra nehezebben elviselhető mint az állandó meleg. Holnap pl ismét 34 fokot mond szerdán már zivatart.
Ha nem a fejem fáj, akkor teljesen kivagyok ütve, fáradt vagyok és fáj mindenem.
Utálom a nyarat. 25 max ami elviselhető, és
itt az Alföldön nem 33, hanem 37 fok sem ritka. Itt enyhülés sem lesz, 30 fokot nem mondanék annak. Ide sose ér el a hidegfront, és még éjszaka sem hűl le. Nem tudsz szellőztetni, nincs levegő,szakad rólam a víz, szétmegy a fejem, nem tudok aludni.
Közeledik Péter-Pál, amikor beköszönt a népi megfigyelés szerint a nyár.
Fel kellene mielôbb száradnia a sok árvizes területnek.
Aki meg teheti, költözzön London környékére. Ott már a 20 fok feletti hômérséklettôl "haldokolnak" az angolok :)
De nálunk az északi hegyekben sincs olyan nagy meleg, mint a nagy Alföldön. Képzeljétek el, hogy nem mentek szoláriumba, nem fekszetek ki a pázsitra, strandra napozni, hanem dinnyét szedtek Debrecen környékén.
na, vmi hasonlót gondoltam én is kommentnek :D Uez jut eszembe ezekről a hangzatos megnyilvánulásokról...
Há' bakker! Mi legyen nyáron??? Mínusz 20??? Akkor meg azért menne a sírás.
Nem én kezdtem, én csak folytattam, mert tetszett :D
királylány, hihihi
Tudom, már 10 órakor a biztonsági övcsat is majdnem égési sebet ejtett a kacsómon. a kormányról már nem is beszélve.
Én sem szeretem, csak beszélgettünk, már majdnem fogadást kötöttünk mikor írja ki valaki. :D
Jó, bejött, kész, öröm meg van, lehet tapsikolni :)
Csak az ötös nem mindegy hol jön be :D
Nekünk is volt, ötösünk, a hetes lottón :D
De még mennyire, máskor bezzeg!
De hagyjuk, esőt, hót, nem kérek többet, vagyis szemerkélő, csendes, éjjel perkésző, eső, lehet azért, az fontos.
Nekem elég lenne a 25-30 közötti, egész nyáron :D
királylány, hihihi, rajtad maradt :D
Én nem sértegetni akartam a fórum indítót,de komolyan...Ma,egész nap,ezen filóztam,hogy hogy még senki sem írta ki???, Mert ha csak mozdul az időjárás,már íródik...:"Hogy bírod a havat? Mi a véleményed a hóról? Hidegről? Hőségről? Melegről? szélről?"
Idén még nem írta ki senki,hát vártam...
Mi a véleményem?
Konkrétan az,hogy mivel nyár van,mégse essen már a hó!Igen,biza,ilyenkor hőség van,kánikula van,mint minden évben!És nagyon pocsék,mert nekem is k@rv@ melegem van,de ez van,ezt kell elviselni,szeretni!
Ez olyan,amikor mondom a fiamnak,nézzél már ki,miért a kutya? Erre azt válaszolja,hogy :"Mert milyen hülyén nézne már ki,ha nyávogna,vagy kukorékolna?"-és IGAZA van!
Nyár van,hőség van.Aki nem bírja,igyon többet,és tegyen a gigája köré,egy vizes törölközőt!A lábait meg lógassa hideg vízbe!
Aki irodában dolgozik,és bedöglött a légkondi,annak is javallom! Ha az ügyfélnek nem tetszik,menjen haza,és különben se mászkáljon hőségben,maradjon otthon!A főnök meg ugyan úgy szenved,bízzatok benne,hogy befogja a száját,esetleg menjen el nyaralni!
További ajánlott fórumok:
- Egy tökéletes kapcsolatból hirtelen kilép a párod...
- Ti mit tennétek, ha hirtelen egyik napról a másikra utcára kerülnétek?
- Ti hogyan vezetitek le a hirtelen jött, hatalmas dühöt pohártörés nélkül?
- Ha régóta keresed a párod és hirtelen több jelentkező is akad, mit teszel?
- Mi miatt kezdhet el hírtelen sírni egy csecsemő?
- Van köztetek olyan aki hirtelen elkezdte látni hallani, stb (egyszóval megtapasztalni) azt a világot, ami nem mindenkinek látható?