Hidegpárásítót lehet a gyerek ágya mellé helyezni? (tudásbázis)
Szokták mondani, hogy a ilyenkor a hűtőbe kell dugni a gyerek fejét, ha nem tudunk kimenni a hideg levegőre.
Nagyon ijesztő tud ám lenni egy ilyen roham.
:((
Hány éves a kicsi?
Flixotide a pipa cseppeket hogy felszakadjon a köhögés és calcimusc
S kupot ha roham van
ti milyen gyogyszert kaptál?
Hát ebben a lakásban bármit csinálhatunk akkor is penészesednek a falak :/
Huuu hát mi is az ügyeleten kötöttünk ki :/
Szörnyü ez a krupp
Egyem meg.
Mivel kell pipáztatnod? mi is használtunk ilyen pipás inhalátort.
ha már úgy nem ugatósan köhög, akkor már jó úton van a gyógyulás felé
A fiam is még gyógyuló félben van, de már egyáltalán nem köhög.
Ráadásul a falak is bepenészednek. De ha lesz páratartalom mérőtök, akkor nem lesz baj. Nálunk be van állítva olyan 50-55%-ra. Ha le megy alá, akkor párásítünk.
Most a fiamnak is volt egy csúnya kruppos rohama, vagy nem tudom ezt minek nevezik, de azt hittem, hogy meg fog fulladni. Úgy köhögött, mint amikor a kutyus ugat:( De szerencsére csak 1x jött elő. Ugye most fűtési szezon alatt érdemes néha párologtatni.
Igen, lehet mellette.
Méritek a páratartalmat a szobában?
Igen, teheted közvetlenül az ágya mellé. Én mindig olyan közel tettem amennyire csak lehetett.
Sokat használt!
Kruppra hajlamos a fiam, s vettünk hidegpárásítót.
Velünk alszik egy szobában, s foggalmam sincs hova rakjam.... az ágya mellé vagy nem messze az ágyától?
S lehet szabad szemmel látni?
Mert magát a gőzt látom, mikor kifujja, a gép, de pl. semmit nem veszek észre, hogy valamit változtatni...
Olvastam valahol hogy köd lesz a szobában...
Egyébként nem fűtűnk éjjel, s alvás elött jól kiszellőztetek!
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet elhelyezni Alzheimeres beteget?
- Mi van olyan esetben ha az anya kórházba kerül, és az 5 évesre nincs ki vigyázzon? Valamelyik osztályon el lehet helyezni?
- A wordben miképp lehet fektetve elhelyezni egy dokumentumot?
- Hová lehetne elhelyezni a macskákat?
- Van olyan ultrahangos hidegpárásító, amibe lehet tölteni illóolajat? És nem megy tönkre tőle..
- Milyen hidegparasito keszuleket ajanlotok, amelyikbe Salvus vizet lehet tenni? A kislanyom gyakran kohog. A doki javasolta.