Hidegérzet hiánya (beszélgetés)
Rám is mondták már hogy eszkimó.
Én se hordok meleg ruhát soha.
Szintén zenész. De én úgy szoktam mondani, hogy belőlem nagyon jó Eszkimó lenne.
Én sem érzem a hideget, viszont a meleget annál inkább. Télen - nyáron elvagyok rövidujjúban és rövidnadrágban, a meleg ruhákat el sem tudnám viselni. Nyáron viszont szenvedek, mint a kutya. :D
30
2015-ben amikor nyitottam ezt a fórumot, 24 volt.
6 éve nyitottam ezt a topicot. Azóta annyit javult a helyzet, hogy a fiam, bár nem jár mezitláb, de a legvadabb minuszokban már felvesz egy széldzsekit.Különben változatlanul bírjuk a hideget.
De, szerintem atlétikai trikóra gondolt.
Nem. Olyan amiben a profilomon vagyok.
Pántos póló? Az nem női ruha?
Itthon meztelenül vagyok. A városban rövidnadrágba és pántos pólóba.
Az más. Kabátot, dzsekit még én sem vettem elő :DD
December elején viszont muszáj lesz társadalmi rendezvényre menni, oda mégsem lehet kapucnis pamutpulóverben...
Nincs ebben semmi fura, csak a kisgatyó maradjon azért rajtad
Igen, vásárolni, postán, és bankban már voltam mezítláb. És buszon, vonaton mezítláb utazok. Egyedül a munkahelyen van rajtam cipő.
Üzletbe vásárolni vagy valami hivatalos helyre ügyet intézni is mezítláb jársz?
Ha érdekel tudok küldeni talptérképet hogy milyen idegek találhatóak a talpon.
Nem lesz koszos a talpad?
Én eddig úgy tudtam, hogy a fenék és a szem közt van összefüggés. Mert ha szemen szúrnak besz.rok a fájdalomtól, ha pedig seggbe rúgnak könnybe lábad a szemem.
De most már elmondhatom újat tanultam, a mai nap sem telt el hiába. :))
Egyik kollégám télen-nyáron csak egy pólóban, vagy ingben jár be dolgozni.
Nem fázik és saját állítása szerint sosem volt még beteg.
Semmi köze semmilyen fétishez. Egyszerűen így érzem jól magam. És egészséges mezítláb. Van egy gerinc sérülésem és egy szem sérülésem. A mezítláb járás erősíti a lábat így kevésbé terheli a gerincet. A talpon sok ideg található ami még a szemmel is kapcsolatban van és még a látás is javulhat. A mezítláb járás erősíti az immunrendszert is. Gyerekkorom óta mezítláb járok télen-nyáron és még soha nem voltam beteg.
Itt a városban is van egy pár, aki mezítláb fut. Nyáron többször szoktam találkozni velük, de a srácot még két hete is láttam.
Mondtam nekik, hogy minden elismerésem az övék, mert én még cipőben is megérzem az összes kavicsot, amin átsétálok.
(Hozzáteszem én a hölgy miatt figyeltem fel rájuk, mert az a jelenség, akit nem lehet nem észrevenni.)
Hoznak neki kabátkát? Muszájt? :))
Köszönöm a képet! Ez valami fétis vagy betegség?
Nem bántásból mondom, de én lehet megijednék tőled, ha szembe jönnél velem az utcán.
Jobban érzem magam mezítláb. Meg egészséges is. Van egy csomó jó hatása a mezítláb járásnak. Amúgy mi ellen kellene védelem? A szeg a cipőt is átszúrja.
Te tudod. Majd egyszer mentőt hívnak a járókelők, főleg télvíz idején.
Jobban érzem magam mezítláb.
További ajánlott fórumok: