Hidegen is fogyasztható, jól szállítható ételek recepjeire vadászok. (beszélgetés)
igazán nincs mit...nyelvsuliban ismerkedtem meg egy indiai csajjal, osztálytársam volt, és ö sütött ilyet...nagyon finom volt, igazán...
mit szólsz amúgy, tetszik?
A másik ötletem, a lekváros bukta egy jóóó nagy szatyorral
az én férjem is dettó :-)
Kenyértésztába is tudsz tölteni bármilyen tölteléket. Gyakorlatilag, ami pizzán elképzelhető, az itt is. És a fűszerezést váltogatni kell. És heti 1-szer édes kelt süti is belefér.
szamosza
az hidegen is finom, és ehetö a kencék nélkül is...
keressek receptet?
A férjem egész nap arat, de szegényem már nagyon unja a szendvicseket. A hagyományos sült húsos, fasírozottas szendvicseket már bevetettem neki, csináltam leveles tésztába göngyölt virslit, de kezdek kifogyni az ötletekből. Ráadásul olyanokat megint nem tudok csinálni, amit késsel-villával kell enni (lásd pl.: tésztasaláta), mert vezetés közben azt nem tudja megenni, és sajnos ritkán van nekik megállás.
Sajnálom szegényt, én sem élvezném, ha egész nap szendvicsen élnék, de nem nagyon jutnak igazán jó dolgok már eszembe.
Tud valaki segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Mely ételeket jobb kerülni a terhesség alatt, illetve mik azok, amik fogyaszthatóak?
- Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott?
- A xilit nevű édesítőszert fogyaszthatják kismamák is?
- Az egy évvel ezelőtt lefagyasztott Drezdai kalács (Stollen) fogyasztható még?
- Nem fogyaszthatok tejet, mivel pótolhatnám az ízét?
- Tudnátok teát ajánlani, ami refluxosan is fogyasztható?