Hideg sajtkrém recept


30 dkg ömlesztett krémsajt
1 kis pohár tejföl
15 dkg reszelt Trappista sajt (más keménysajt is jó)
1 fej vöröshagyma (friss metélőhagyma is jó)
A Hideg sajtkrém elkészítési módja:
A hagymát lereszelem, vagy apró darabokra vágom. A hozzávalókat egy tálban alaposan összekeverem és kenyérre kenve fogyasztható.
Könnyebb dolgozni, ha nem közvetlenül a hűtőből veszem ki a krémsajtot, hanem kicsit szobahőmérsékletűen.
Érdemes kipróbálni sonkás, sőt snidlinges ízesítésű sajtkrémmel is.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2008. nov. 27. 16:16
A hideg sajtkrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.