Hiányzik az újdonság varázsa (beszélgetős fórum)
Akkor ártatlan vagy. Azért hittem, hogy él még, mert ő is max. csak olyan hatvanas lehet. Vagy hetvenes, ami nem kor.
nem én vittem a sírba.a válás után halt meg.
Mégiscsak megözvegyülsz? Mostmár mindegy. Ha jól emlékszem, nem élsz együtt az uraddal. Nem mondom hogy mindegy, él-e hal-e, de legalább ápolni nem kell.
ha kibekkelek még pár évet,akkor igen.
Na ez meg a másik. De se nekem, se neked nem volt olyan szerencséje, hogy özvegyasszony lehessen. :-)
Mi ne alkudjunk meg.
akinek még az sincs az sem hal szomjan.a sors iróniája,aki ezt mondta pár évre rá meghalt a férje.úgyhogy garancia semmire nincs.
Hát ott a lányod, majdcsak ad egy pohár vizet. Tényleg nem szabad megalkudni. Nincs rosszabb annál, amikor lesunyt fejjel kell élni.
én megpróbáltam.mondhatnám erőteljes nyomásra.mi lesz belőled,vénkisasszony,24 éves korodra,nem lesz aki egy pohár vizet adjon neked stb.nem sikerült,így hát levontam a konzekvenciát,nem nekem való.persze az apácazárda sem.a lányomat sem piszkálom,de belül kicsit bánt a dolog,hiszen szép lány.de miért alkudna meg.
Pontosan. Szabadon, mint a madár. Hát az a szép, nem?
Csak akkor jöhet a felvetés, micsoda rossz életű egy ember. :) Nem akar elköteleződni, alkalmazkodni senkihez, sem családot, vagy akár osztozkodni az ágyán. Még ilyet... Nem akarja, hogy a nyugodt élete boruljon és káosz vegye át. A felesleges veszekedéseket kerülni, az anyagi beosztásokban kompromisszumot kötni. Magyarán minden amit nem muszáj dolgot félretenni és élni szabadon mint a madár.
Ebben látod teljesen igazad van. Ne kötelezze el magát, főleg ne nősüljön meg soha. Nagyon sokaknak nem való a házasság. Ha kicsit megvakarnánk a dolgot, könnyen kiderülhetne, hogy senkinek se való. És ez vonatkozik a nőkre is.
Én se vettem. De nem is vágtam, kaptam olyat. Pirosban is. :-)
Akinek hiányzik az újdonság varázsa ne kötelezze el magát :P Abban az esetben nem lesznek kötelezettségek, szállhat virágról virágra. Mindig új változatos lesz. Ellenkező nemre hirtelen nem ugrik be, hogy mondják :)
Rejtélyes vagy. :-) Nem zavartatom én magam, ne aggódj.
Most akkor dehogy dugultam el, vagy ne duguljak el? :-)
Én kíváncsi vagyok, hogy a fórumindító mit szól a hozzászólásainkhoz illetve hol tartanak a párjával?
..jó, de ez a tanács" nem neked szól hanem a fórumindítónak. :D
Kicsit mintha már elkésett volna ez a tanács. Nem azért mert már rég ismerem, hanem mert nem. A prosztata masszázs egy haloványát visszataszító. Nem mindenki kedveli, ha turkálnak a popójában.
...érdemes újításként" néha alkalmazni. :) A masszázs viszont nálunk nem jött be, de ettől függetlenül sok pasit fel tud villanyozni.
Delete. Akadozik a winchesterem, amikor ilyeneket olvasok. :-) Te csak tanulmányozod a tantra szexet, vagy gyakorlod is? A prosztata masszázs speciel nem érdekel.
...meglepődve olvasom,hogy 30 éves férfi" léttére, még a heti 1-2 szex még meg van"!! (miért korábban mennyi volt?)
Meg sem merem kérdezni, hogy hány percig tart...
Ajánlom a trantra szex tanulmányozását, vagy a prosztata masszázst... csak hát ezektől nem biztos, hogy a szenvedélye is visszatér hozzád :(
Végig olvastam a kommenteket és sokaknak igaza van... delete, ha már 2-3 év után unja az együttléteket.
Feketét, amin alul hasított nyílás van. :-)
meg vegyél szép új fehérneműt,vagy feketét.
Jó, akkor inkább azt mondom, hogy tisztelet a kivételnek. Nagyon nagy tisztelet.
Tudom én, hogy létezik nagyon kedves, a női lelket értő, nagyszerű partnerként viselkedni tudó férfi, kár hogy én már lecsúsztam az ilyenről. Lehet az is hogy megtaláltam, de mostmár nem tudok mit kezdeni vele.
Sok dologban igazad van, de azért minden férfira általánosítani... Hidd el nagyon is sok pasi akarja megadni a nőnek azt ami jár neki és mégis sok nő vagy nem tud ezzel élni, vagy vissza él vele. Tehát lehetne akkor akár fordítva is a vélemény. Mégsem teszem, mert annál jobban tisztelem a nőket. Az egyik a Te véleményed, a másik az enyém. :-) Szerencsére ahányan vagyunk annyi féle módon gondolkodunk. :-)
További ajánlott fórumok: