Hey-Ho gyümölcslé (beszélgetés)
Vigyázz, mert a Hey-Ho tégladobozos gyümölcsleveiben édesítőszer (aszpartám) van, azt semmiképp se adj.
Az én gyerkőcöm 20 hónapos. 100 %-os gyümölcslevet kap. Leginkább HOHES C-t. De a Lidl-ben olcsóbb árfekvésben is vannak 100 %-os gyümölcslevek és finomak, olyanok, mint a drága, márkás.
Szerintem ilyen kis korban ne adjál neki.
Én olyan 13 hónapos kortól adok neki nem rendszeresen csak 100%-os gyümilevet felhigítva vízzel (fele-fele arányban).
Illetve csecsemőteákat adok neki már több hónapja. Azokra rá van írva, hogy hány hónapos kortól adható...
De a sima víz a legjobb...:DD
Még hígítva sem, semmilyen levet, nemcsak ezt.
inkább vizet! lesz még elegendő ideje a sok cukrozott löttyöt inni :-S
a legjobb a víz:)
a lánykámnak kis kora óta vizet adok.ritka ha elfogadja a 100% leveket:)))
de:
se teát se semmi cukros löttyöt nem adtam neki sose!
ilyen kicsiknél annyira ártalmas4
ismim mindig teáztatta a fiát s alig van neki foga:(
szia
a lánykám 2 éves múlt,de én csak 100%.-at adok neki,mert a többi tele van mindenféle adalékkal.
viszont sokan már a gyereküknek kis kortól adnak neki mindenféle leveket. minden anya tudja:)
Szerintem ezt az anyukának kell eldöntenie, mit enged, és mit nem. Én nem adnám a gyerekem szájába ebben a korban azt a cukros vacakot.
De ez az én véleményem, természetesen Neked kell eldöntened, mit adsz neki, te vagy az anyukája :)
Sziasztok!
A kisfiam most 7 hónapos és hoztak neki Hey-Ho gyümölcslét.Ezt adhatok neki?
További ajánlott fórumok:
- 10hetes a kilányom!Mit mond a tapasztalat?Mikor adhatok neki először gyümölcslét almapürét?
- Léböjt ideje alatt lehet inni boltban kapható paradicsomlevet, és 100%-os gyümölcslevet?
- 3 hónapos kortól milyen gyümölcslevek adhatók?
- Milyen fajta gyümölcslevet tehetek a fél éves babám csőrös poharába sétához?
- Hogyan kell az óvodai gyümölcsleves ízéhez hasonló gyümölcslevest főzni?
- Írnátok nekem egyszerű és finom gyümölcsleves recepteket?