Hepatitis B fertőzöttel kapcsolat (beszélgetés)
Köszönöm!
Ezt nem tudtam.
Szúrni már szűrtek egyéb betegségem(epe) miatt...
Olyasmi ez is , mint az AIDS.
Aki beteg lesz az vírus hordozó és ürítő marad. Gyógyszerekkel a tüneteiket megszüntetik/elnyomják. Szerencsés esetben hosszú életű lesz.
Kezeletlenül májzsugorban vagy májrákban meghal. Bizonyos foglalkozásokat nem tölthet be.
Aki nem tud a betegségéről, az sokakat megfertőzhet, ezért van hogy a lakosság nagy százalékban már átesett ezen a betegségen.
Aki oltott az védve van a betegség ellen.
Oltasd be magad.
A másik: ebből sosem gyógyulnak meg akik elkapták? Vagy most van akut szakaszban?
Ha kikezelik, akkor is fertőz tovább?
1999 óta kötelező
Igen, 7. osztályban.
A FI gyermekkorában még nem volt az.
Ezer éve a körzeti orvosnál mindazok megkapták az oltást, akivel a beteg előtte való napokban találkozott, ill. akikkel együtt él, tehát napota találkozni fognak.
Érdeklődj a házi orvosnál. Biztosan tudni fogja.
Mikor kaptad az oltást? S mennyi idő után lettél védett?
Hol kell ezt intézni?
Sziasztok!
Az élet úgy hozta hogy szerelmesek lettünk.. de sajnos a barátom hepatitis B fertőzött.
40 felettiek vsgyunk mind a ketten, nekem nincsen semmi bajom. Szeretkezni szigorúan óvszerben szabad, állítólag a megoldás számomra az oltás. Valakinek van tapasztalata hogy vajon utána el lehet e kapni ezt a betegséget, ha megkaptam a védőoltásokat, és védekezés nélkül lennénk együtt?
Kérlek ne ítéljétek el őt, bántó kommenteket nem kérek, esetleg ebben a betegségben jártas emberektől tapasztalatokat.
Köszönöm...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Létezik ma Magyarországon olyan elvonó, ahol fogadnak egy skizofrén, Hepatitis B és C-vel fertőzött gyógyulni vágyó drogost?
- Most tudtuk meg hogy a sógorom hepatitisz c-vel fertőzött. Milyen esélyei lehetnek a gyógyulásra?
- Hepatitis A vagy B vírussal fertőzött gyereke van vagy volt valakinek? Nem tudok semmit a betegségről, de kutakodnék. Segítsetek.