Most tudtuk meg hogy a sógorom hepatitisz c-vel fertőzött. Milyen esélyei lehetnek a gyógyulásra? (tudásbázis)
Sokan hisznek a gyógygombában. Meg kenik a svédcseppet mindnre. Meg vesznek mágnes-karkötőt.
Én ezekben nem hiszek. Tartson májkímélő diétát, igyon máj-erősítő gyógyteákat.
Ha tudjátok bizonyítani, mikor vettétek át az értesítő levelet, érdemes perre menni.
Álljunk meg egy kicsit. Már, ha a vérében ellenanyagot találtak, és más, ha megbetegedett.
Nálam is véradáskor találtak "anti HCV pozitivitás"-t, ez azt jelenti, hogy fertőződtem (tudom is, hogy mikor, mert csak akkor egyszer kaptam vért). Akkor beteg is voltam, de senki nem tudta, mi bajom, mert ezelőtt 35 évvel még a létezéséről sem tudott az orvostudomány. Más okból erős és új fajta antibiotikumot kaptam, és arra gondolok, az nyomta le már az elején a HCV-t. Gyenge és étvágytalan voltam egy darabig, majd ez elmúlt, és csak az első véradásomkor derült ki. Azóta voltam májfunkción, hasi UH-n, és semmi jele a betegségnek.
Aggodalmas, lépletek kacsolatba a László kórházzal, az az illetékes a fertőzöttség ügyében. De első körben a háziorvos is elküldheti a hepatológiai szakrendelésre. Fontos, hogy ne ijedjetek meg!
További ajánlott fórumok:
- Hipofízis adenóma-tapasztalatok, gyógyulások
- Náthából "gyors" gyógyulást, de hogyan?
- Csomót a mellben műteni kell? Más módon hogyan gyógyítható, teljes gyógyulás van-e?
- Létezik ma Magyarországon olyan elvonó, ahol fogadnak egy skizofrén, Hepatitis B és C-vel fertőzött gyógyulni vágyó drogost?
- Hepatitis B fertőzöttel kapcsolat
- Hepatitis A vagy B vírussal fertőzött gyereke van vagy volt valakinek? Nem tudok semmit a betegségről, de kutakodnék. Segítsetek.