Heliobaktériumok... (beszélgetés)
Igen, erről van szó.
10 és fél éves a kislányom. Róla van szó.
Nincs rá garancia, hogy nem tér vissza, nincs rá garancia hogy egyáltalán elmulik.
Ezért félek.
Meg attól is, mi van a nem adom.
döntenem kell, és még nem tudom hogyan.
oké, nem arra gondoltam, hogy maga a baktérium örökölető e, azt tudom, hogy nem, annyira hülye azért nem vagyok.
Csak a hajlamra kérdeztem rá. pl. gyomorrák vagy egyéb gyomorpanaszok kialakulásához könnyebben jut e el az, aki fertózódik a baktériummal.
kösz. De nincs ami kiválthatja vagy részben szükségtelenné tehetné az antibiotikumokat?
NAgyon rosszak a tapasztalataim ezekkel kapcsolatosan. Én annyit kaptam gyerekként, hogy már allergiám fejlődött ki sokra 20 éves koromra.
És van ennek genetikai öröklódéshez köze? Magyarul örökölhető a hajlam?
Szia!
Igen, szinte minden 2. emberben megtalálható a helicobacter pylori, de komoly gyomor megbetegedések okozója lehet (gyomorfekély, gyomorrák).
Tanulmányaim alapján az tudom mondani, hogy igen, ki kell irtani, és jelenleg erre a 2-3-as kombinációjú antibiotikum + savkötő gyógyszerek adása javasolt!
Sziaszotok!
Szeretnék többet tudni róla. Főleg olyanok véleménye érdekel aki szedett rá antibiotikumot és aki nem.
Hogyan lehetne elkerülni.
Egyik orvos szerint kell vagy 3 féle erős antibiotikum, a másik orvos szerint nem kell, mert ez mindenki szervezetében megtalálató és...
De nem kivánom tovább részletezni, kiváncsi vagyok...
Köszi előre...