Hegek eltüntetése! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Szemhéjkorrekció mütétem volt kb. másfél éve. Még mindig barnás szinü a heg a szemhéjamon. Nagyon zavar. Mivel lehetne halványítani?----- ebben kérném a tanácsotokat, ha esetleg valakinél ilyen előfordult.
Szia Vikica22!
Kaptál választ a csodatevő sebészről? Ha igen megírnád nekem is privátba!!
Köszönöm
Szia Nykolett!
Kaptál választ arra, hogy hol van ez a csodatevő sebész?Esetlegprivibe megírnád nekem, h hol található?
Köszönöm
Van egy rokonom, akinek olyan égési sérülésre hasonló piros foltok vannak az arcán. lézerrel kezelteti, de pár alkalom után még mindig látszik.
Nekem vigyáznom kell a fejemre, ugyanis a legkisebb sebem is csúnya heget hagy maga után. Évek óta tele a karom macskakarmolások nyomaival, stb...
Sziasztok!
Nekem az arcom egyik oldalán vannak csak hegek kb 6 kisebb heg amik amúgy annyira nem feltűnőek csak bizonyos fénynél látszanak a kis mélyedések ,de engem akkor is zavar.Meg hát azért kissé piros is.Gyümölcs savas hámlasztás kúrán már voltam,de nem tüntette el teljesen.Engem az érdekelne hogy valaki tudja-e hogy a lézeres kezelés mennyibe kerül és kb hány alkalomra lenne szükségem így hogy annyira azért nem vészesek azok a hegek:)
köszönöm:)
Remélem az én kozmetikusom megcsinálja:)
Nem tudom, hogy milyen gépe van, plusz azt se, hogy mennyire mélyek a hegeid. De hatásos lehet az AHA savas krém is, most van a szezonja.
Priviben küldök neked linket.
mélyhámlasztás pld. Neten utána tudsz nézni.
Vagy van még a Sensolite, fényterápia, de házilag Bioptron lámpával is megoldható. Ezek tényleg hatásosak. És még a patik ellen is jók!
Nah mentem én,majd még beszélünk ugyis max a másik fórumba.:)
sziaa
szia!
ezek pattanások hegei nálad? Nekem régen nagyon sok patim volt és néha még most is vannak plussz az állam tele van mitesszerekkel amiket néha magamnak kinyomok és sokszor sebes marad. és nem a legsimább az arcomon a bőröm felülete:-(
További ajánlott fórumok:
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Ki milyen lehetőséget ismer a hegek eltüntetésére?
- Hajszálér eltüntetés lábról
- Contractubex gél valóban jó hegek eltüntetésére?
- Az arcon lévő pattanások miatt megmaradt hegek eltűntetésére melyik kezelés a legjobb? Gyógynövényes mélyhámlasztás, dermaroller kezelés..?
- Heg, hegek lézeres kezelése, eltüntetése