Házilag készített kókusztejen, kihűlés után van egy keményebb réteg, azzal mit lehet csinálni? (tudásbázis)
Ja, én feltörtem a tetejét egy kanál nyelével mindig :D :D Összekevertem hidegen, és annyit öntöttem a bögrémbe melegíteni, így a "zsír" darabokkal együtt, ami egy kávéhoz kellett nekem.
Nem melegítettem az egészet. Amúgy nekem 3 nap után már nem tetszett az íze, hiába a hűtőben tartottam, úgyhogy inkább kisebb mennyiségeket szoktam csinálni, ami 1-2 nap alatt elfogy, hiába macerásabb.
Az kókuszzsír, ami kicsapódik rajta. Én mindig visszakevertem és megmelegítettem a kávémhoz.
Ha zavar, akkor csak szedd le a tetejéről és dobd ki és vagy én egyszer sütöttem rajta diétás palacsintát is :)
látom nem sok választ kaptál, ezért gondolom ide
írom, hogy én kókusztejporból készítem és azon nincsen zsiradék
(te miből/hogyan készíted?)
Azok segítségét szeretném kérni, akik már készítettek otthon kókusztejet.
Tegnap életemben először készítettem, recept szerint. Nagyon finom lett. Beraktam este a hűtőbe nehogy baja legyen reggelre. Reggelre viszont egy kemény réteg alakult ki a tetején.
Reggel újra felmelegítettem, bele is olvadt, de nekem nagyon zsíros lett így a "tej".
Kérdésem, hogy mi az ami a tetején kialakult, illetve mire lehet használni, mert így már nem ízlik a tej nekem.
További ajánlott fórumok:
- Mennyibe kerülnek a műkörmösök által készített ékszerek?
- Ihat-e 1 éves baba otthon készített kakaót?
- Volt párom titokban felvételeket készített...
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- Milyen kézzel készített ajándékot lehet csinálni férfinak?
- Készített már valaki közületek online puzzle-t?Leírnátok nekem, hogy hogy kell ilyet csinálni?Nagyon szeretném megtanulni.