Havanna lakótelep! Mit tudsz róla? Éltél már ott? Mi a véleményed? (beszélgetős fórum)
Ugyan régi a fórum, de ha lakik valaki a Havannán, vagy a Csontváry K. Tivadar u. elején, milyen a csótány és ágyi poloska helyzet?
Azt hallottam, hogy vannak. Ott készül ismerős lakást venni, ezért érdekelne.
Nem laktam ott soha, de régebben voltam ott egy kolléganőmnél. Már akkor sem értettem, hogy miért fikázzák annyira. Jó, nem egy József Atilla ltp, de akkor is.
A minap arra felé vett az utam. Lakótelep, 10 és 4 emeletes épületek, a szélén kertes házak. Tiszta, kulturált, zöld övezet, fák, füves terület. Autóval voltam, így a közlekedést nem tudom, de írták előttem, hogy jó.
Itt lakom már 33 éve.
A rossz híre sajnos a 20 évvel ezelőtti állapotokat tükrözi. Ma már nagyon sokat fejlődött. Vannak mindenhol "bunkó" emberek, minden lakótelepen. Viszont bátran állíthatom, hogy igaz amit bmkrisza irt, nagyon sokat fejlődött 20 év alatt a lakótelep, s a kerület is. S amióta a KÖKI megújult még a közlekedés is sokkal gyorsabb, s kulturáltabb lett. A lakótelepi házakat a panelprogram keretében most építik-szépitik.
Szerény személyem nagyon szeret itt élni.
Egy barátom szociális munkás ott, azt mondta nem olyan gáz, mint a köztudatban él...
Én mondjuk nem laknék ott.
A nagy többség gyermekes család ott.Igy is lett kialakítva az egész lakótelep.Aki csak hallott róla,el sem hinné,hogy milyen klassz lett ott minden.Én laknék ott nagyon-nagyon szívesen!!!
A közlekedés is szuper,ami azért nem elhanyagolható.
én nemrég voltam..nekem nem tetszik változatlanul..de az egész dél-pest se..de havanna az főleg...
laknak ott ismerősök stb..nyomasztó egy hely..
Köszönöm szépen!
Oda szeretnék költözni, azért érdeklődtem.
Nekem tetszett nagyon, csak a városi legendák szerint "rossz hely".
Ezért kérdezősködöm :)
További ajánlott fórumok:
- Lezáratták a szemétledobókat a lakótelepünkön, mit lehet tenni?
- Aki osztott már lakótelepen szórólapot, mennyit keresett vele?
- Tudtok egy jó infraszaunát Zuglóban a Füredi lakótelep közelében?
- Gloriett lakótelepiek és környékbeliek ismerkedjünk
- Budapest, IX. ker. József Attila lakótelepi óvodák
- Pesterzsébet Gubacsi lakótelep milyen?