Hatos erősségű bolognai földrengés! 2012 jele? (beszélgetés)
Köszönöm:)
Gondolom Erich von Daniken sem ismeretlen számodra:)
Több könyvet,filmet, előadásokat láttam.
Tudod,hogy mindíg érdekeltek az ehez hasonló témák,még a Bibliában is ezért kezdtem először kutatni.
Sok ismeret erősíti a meggyőződést:-)
Nos, nem tudom kijeleneni, hogy valótlan, vagy valós. Egyszerűen elfogadom, hogy ők így gondolják.
Bár tény, hogy elég kevés az ismeretem, egy filmet láttam velük kapcsolatban és egy kicsit utánaolvastam a neten, de nem mélyedtem bele a témába nagyon.
Ugyanakkor érdekelne, hogy hogyan jutottál - azaz milyen bizonyítékok alapján - arra, hogy valós a történet?
Ne érts félre, nem kötekedni akarok (most nem:D)
Azt nem tudom,nem láttam,
Akkor már felnőttem sajna.
A dogonok története valós.
Te számolsz, mi számolatlan élvezzük az életet:-)
És lesz holnap is:-)
kimegyek mindjárt az udvarra, kiásom! utána betonozok :-D :-D
ti meg jöttök holnap költözni :-D
Mondd meg!
2012. 05. 23. Ebből hozzunk ki egy 23-at és ne csináljunk holnap semmit, csak atombiztos betonbunkert :-)
A frnacba! Holnap huszonharmadika lesz!!! Meneküljünk!!
:DDD
Persze, ez 2012 jele. A maják is megmondták! :-)
Tudod: 20+1+2=23
20+12 = 32 (megfordítva 23)
2/3=0,666 - 666 az Ördög száma :-) Már fűtik az üstöt :-D Sokan beleesnek! :-)))
Szerintem vezess vissza minden szir-sza.t a 23-ra, aztán nyugtasd a gondolatot, hogy 2012 van... Uhhhhhhhhuhhhhhhh!!! :-)))
Mi van? :D 2012 jele? :D Elnézést de röhögés nélkül nem bírtam ki. :D Mivel 2012 van.... :DDD Hú. :D
Egyébként túlságosan elegem van már a félelemkeltő hülyeségekből.... Nem, nem én félek, mert nekem nincs mitől félnem, csak néha zavar ahogyan sötétbe húzzák a másikat az emberek....
Megyek is innen.
Vagy foghatnál néhány politikust a halak beetetésére:-) :-)
Erről jut eszembe: két cápa beszélget ebédután.
Mit ebédeltél?
Egy kövér túristát
Te mit ettél?
Párttitkárt.
Honnan tudod mi volt?
Nem volt gerince!
Ebből?
Áá, olyan vastag bőr volt a képén, megse tudtam rágni.. .