Hatásos a hyaluronsavas töltés a haragosráncokra? (tudásbázis)
Én nem ráncolom a szemöldökömet, mégis van ott ráncocska. Egyébként nem tekintem az öregedést és a halált sem természetes dolognak, de ebbe most ne menjünk bele, mert ez már sprirituális vita lenne és nincs hozzá kedvem. Amúgy nézzetek meg nem egy jó öreg indiai fakírt, gyakori látvány, hogy teljesen sima az arcuk. Tudnak valami szellemi dolgot, ami a testet is fiatalon tartja. Ez az, ami izgat engem.
Egyébként meg az tud kiborítani, amikor nálam jó pár évvel idősebb nőknek ragyog a bőrük és még mindig a fiatalságukat élik, amit én egyre jobban veszítek el. Van akihez a természet kegyes, van, aki drága kezelésekkel szépül. Ha valaki jobban érzi magát attól, hogy kezelteti az arcát vagy máshogy fiatalodik, akkor tegye, magánügy.
Ami a fórumtémát illeti, arról letettem. Nem akarok egy csomó pénzt hiába kidobni, ez nem jó megoldás nekem. Köszi a segítséget.
Mit számítanak a ráncok?Valakinek keze lába nincs még is boldog,miért akar mindenki fiatal maradni?
A legtermészetesebb dolog a világon az öregedés és a halál.Nem egy idős hölgyet láttam már jó mély ráncokkal még is gyönyörű volt,mert szívből mosolygott és nem volt megkeseredett mint manapság oly sokan...
Jaaa, nekem olyan nincs :D
- pedig gondolkodni szoktam :)
gondolkodóráncnak nevezik áltelában, szerintem erre gondol a kérdező.
Mérgesen nézel és a két szemöldök közötti ránc az.
Szia!
Nekem volt ilyenem márciusban.
Őszinte leszek, alig vártam, hogy leteljen a fél év és elmúljona hatása. Most már ott tartok, hogy jobb a helyzet de az első 2 hnap brutális volt.
A szemöldök közötti gondolkodóráncra gondolsz,ugye?
Na szóval nekem 2 nagyon mály barázdám volt. Mindkettőt feltöltötték, majd kicsit túltölötték, hogy tovább tartson. Eredménye:3 nap orbitális fejfájás, de olyna, hogy semmi nem használt rá, mintha kalapácssal vernék a fejem minden szivdobbanásnál. De ez hamar elmult. Inkább ami borzasztó volt:
a két ránc kitöltése után a két ránc nyomtalanul eltünt, helyükön két kis pukni foglalt helyet, melyek olyannyira kidomborodtak, hogy hetekig ugy néztem ki mint aki megfejelt valamit, és idővel a két kis pukli között kialakult középen egy ránc. Tehát két mály ránc helyett let két fényes(mivel feszitette alulról a cucc) puklim és egy ránc közöttük.
Nem csináltatok ilyet soha többet.
Lehet, hogy hianyosak a biologiai ismereteim, de mi az, hogy haragosránc??
Mosolyrancokrol tudok...
Elnézést kérek azoktól, akiknek elege van a fiatalodásos-kozmetikai kezeléses fórumjaimból, de ők majd ugranak egyet. Azok tanácsát kérem, akik részt vettek ilyenen, hatásos volt-e? Nem szeretnék botoxoltatni, legalábbis ott nem.
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Fenéknagyobbítás, formálás Macrolane hyaluronsavval
- YiYa Hyaluronsav tabletta
- Érdeklődni szeretnék melyik dokit tudnátok ajánlani a hyaluronsavas arcfeltöltés céljából?
- Ajakfeltöltés hyaluronsavval
- Szemzug töltés hyaluronsavval
- Mi a véleményetek a saját zsírral való feltöltésről és a hyaluronsavas eljárásról?