Fenéknagyobbítás, formálás Macrolane hyaluronsavval (beszélgetés)
Kardashiané nem teljesen igazi, de azért dolgozik a plasztika mellé. És jó, csak azért ennek a pici nőnek aránytalanlul nagy, szerintem.
Az enyémre azt mondják, nagy.:-) Mert az is. De a nőiesen telt idomok, ha nem lötyi, csak úgy vonzzák a tekintetet. És ahogy Kardashiannak a kicsi alkata mellé fura ez, úgy az arányosan elosztott domborulatok lehetnek nagyobb méretben is guszták.
A tompor, popó, fenék, sejhaj, hátsó fertály, akárhogy is nevezzük, a női nem egyik legfontosabb mutatója.
A férfiakat- elméletem szerint- két alapkategóriába lehet sorolni, domborulat vonzalom szerint: bögy-párti, pop-párti. Micsoda szerencse, hogy a Férjem az utóbbi! :-)
Fent kiváló edzésterv, nagy súlyokkal, kerek popsiért.
Nekem az vált be, hogy minél nagyobb súlyzó és kevés ismétlésszám, de egyetértek, a sport (és kaja) :)))
És ha megdolgoztál érte, legyél is büszke!;)
Nem tudom miért akarnak sokan nagy feneket. Nekem nem tetszik ha hátrafelé nagy egy fenék. A karadishan fenék is borzalom.
Torna és ettől izmos lesz és szép, nem kell azt mestersgesen formázni.
Guggolás, lórúgás, kitörés, és társai... kismillió ismétlésszám, súlyzóval és anélkül: bizony, ez évekig tartó kemény munka, és kerek, magas lesz a pop.
Nekem bevált, pedig lapos volt, és széles a csípőm. A szélesség maradt, de formálódott, és a gluteus maximus akkor ér valamit, ha megdolgoztál érte. Nem hiszek a csodaszerekben.
Hallott valaki erről a módszerről?
Már nem csak mellet lehet formálni, hanem popsit is hyaluronnal. Volt ebben valakinek tapasztalata?
Magyarországon van olyan orvos, aki elvégzi? Tudnátok ajánlani?
További ajánlott fórumok:
- Hatásos a hyaluronsavas töltés a haragosráncokra?
- YiYa Hyaluronsav tabletta
- Érdeklődni szeretnék melyik dokit tudnátok ajánlani a hyaluronsavas arcfeltöltés céljából?
- Ajakfeltöltés hyaluronsavval
- Szemzug töltés hyaluronsavval
- Mi a véleményetek a saját zsírral való feltöltésről és a hyaluronsavas eljárásról?