Hasznos-e a szoptatós párna? (tudásbázis kérdés)
Én nagyon szeretem,csak azzal tudok aludni :)
Tud valaki segíteni abban, hogy mennyi töltet kell a mikrogyöngyből súlyra egy szopi párnához???
Köszi előre is.
Nekünk volt, szerettük.Az a nagy, kitömött kifli!
Én nagyon szerettem. Az utolsó hónapban sokkal kényelmesebb volt vele aludni, aztán a szoptatásnál is nagy segítség volt. Főleg éjszaka, az ágyban nincs kartámla, én fekve utálok szoptatni, és jól megtámasztotta a nyakamat,a másik vége pedig a fiam alatt volt. A legnagyobb kánikulában így legalább nem izzadtunk össze -annyira. :)
Én itt találtam hozzá szabásmintát:
[link]
[link]
Én csak pocakosként használtam, mert lusta módon fekve szopizunk:)
Szerintetek szabásmintát tudok valahol találni itt a neten hozzá? Sajnos annyira analfabéta vagyok a varráshoz, hogy csak akkor tudom megcsinálni a dolgokat, ha van szabásminta, és le van irva, hogy mit hogy csináljak. Köszi elöre is, ha valakinek van ötlete!
Hát nekem nem jött be. Még szerencse, hogy kölcsön kaptam, és nem vettem meg. Engem kifejezetten akadályozott a szoptatásban, mert olyan ormótlanul nagy volt. Inkább egy keményebb töltésű, de jóval kisebb díszpárnát használtam. A terhesség alatt én nélküle tudtam pihenni, amikor meg már nam tudtam, azon a párna sem segített. Szerintem egyike a sok fölösleges pénzikidobásnak
Hihi, de igen. Éppen mára vagyok kiírva, de még nem akar kibújni a picurkám:-)))
Így hát várakozok. A párna ügy megoldódott, vettünk egyet, szerintem is nagyon klassz.
nagyon jó terhesség alatt is pihenni rajta,a babát körbe keríteni vele,és szoptatáshoz nagyon szupi,mert nem zsibbad el a karod,nem fájdul meg a hátad,és a szopi helyes tartása is adott.(pont olyan magasságba van a baba ahol szopizni tud):-)
Biztos jó, bár nekem sajna az ára miatt egyik gyerkőcnél se futotta... Sima díszpárnák segítségével is tudtam-tudok szoptatni. Szerintem az a lényeg, hogy az anya kényelembe helyezze magát, s úgy szoptasson, akármilyen póz beválhat.
lányomnak ikrei születtek, szívesen vennék vagy varrnék egy ikreknek való szoptatóspárnát- tudna valaki segíteni? Üdv wein
Miért, csak nem babát vársz? :))))
Nekem a tesóm varrta. Szóval sajnos nem tudok nyilatkozni, de a neten több helyen is láttam babás apróhirdetős oldalakon.
Hol lehet venni ilyen párnát? Mennyiért? Biztosan több helyen is, de milyet ajánlotok?
En is csatlakoznek az elottem szolokhoz, mar pocakosan is azzal aludtam, a fiam a szuletese utan imadta az ismeros zizegos hangot. :) Szamocinka, a boltban kaphatot is ossze lehet kotni, mi is abban pihentettuk a picit. :)
Nagyon!!! :-) Én nem vettem, hanem varrtam, de nagyon klassz volt, nemcsak szoptatáshoz, hanem például ha a két végét összekötöttem (nem tudom, az "eredetit" így lehet-e, én varrtam rá pertlit), és ebbe a gyűrűbe fektettem a gyerkőcöket, nagyon szerettek benne így feküdni, és eléggé meg volt emelve a buksijuk ahhoz, hogy kedvükre tekintgessenek.
De ha csak a szoptatást veszem alapul, irtó kényelmes! Nagyon tudom ajánlani! :-)
Jó az. Terhesen alváshoz, szülés után szoptatáshoz, meg a gyerek körbebástyázásához.
Nekem van egy mini is. Szoptatáshoz szuper (volt).
Hasznos-e a szoptatós párna?
További ajánlott fórumok: