Használt valaki Vénusz Cseppet? Mire? Vélemény? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én csak jókat tudok róla mondani!!! (A nőgyógyászati váróban egy betegtől hallottam a Vénusz cseppről; akinek a HPV vírust gyógyította meg, mulasztotta el.)
Kb.3 éve miómát találtak nálam, ami miatt félévente kellet mennem ellenőrzésre a nőgyógyászhoz. Megállípította, hogy nincs teendő vele (nem nő), viszont tavaly nyár elején egy kis polip is megmutatkozott a UH vizsgálaton. Emiatt havonta kellet mennem. Tavaly szeptemberben kiműtötték, de következő kontrolvizsgálatra visszajött: 7x7mm. El kezdtem magam kúrálni - Gyuribácsi tea (Cickafark-Diólevél naponta felváltva) - 3 hónap múlva: 7x4mm lett. Az orvos fél múlva rendelt vissza. Folytattam a tea kúrát, illetve a Vénusz cseppes kúrát is bevetettem (havonta felváltva). Most, hogy letelt a félév, visszamentem UH kontrollra és nem találták a polipot, illetve a mióma is kisebb lett.
Sziasztok!
Olvassa még valaki ezt az fórumot? Én kaptam Vénusz cseppet, de még nem kezdtem el. Babát szeretnénk a férjemmel és elég sikertelen a dolog. Viszont most indultunk kivizsgálásra és szedek D3- vitamint és inofolicot. Ezek mellé vajon lehet még ezt is szedni?
Köszi,ha valaki válaszol.
Cickafark teát? Azon is gondolkodtam, de a kettőt együtt lehet inni? Illetve a Venusz cseppben is van, ezért is döntöttem inkább ez mellett, mivel más anyagokat is tartalmaz. Nekem azt mondták a boltban ahol vettem, hogy 3 hétig iszom aztán 1 hét szünet, megint 3 hétig iszom, megint 1 hét szünet... Jó lenne ha segítene...
Mennyi ideig ittad a teát, mire meghozta?
Sziasztok!
Tegnap vettem én is Vénusz cseppet, mivel októberben abbahagytam a fogamzásgátló használatát (7 év után), aztán november 3 és december 1 megjött. Most december 29-én kellett volna megjönnie, de semmi... Napi 1*21 cseppet iszok. Véleményetek szerint segíteni fog nekem a menstruáció meghozásában és beállításában?
irigykedek hogy neked bevállt ez :)
nekem nem jó a cicka :(
még mindig semmi...
neked tegnap kellett volna megjönnie? megjött? :)
majd hétvégén merészkedek :)
bár úgyse... túl naív vagyok még :)
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki a grapefruitmag cseppet? Ki mire használta?
- Valaki használt már Tobradex szteroidos szemcseppet babánál?
- Milyen szemcseppet használtok?
- Valaki használt Cherry Slimm cseppet gyors fogyás céljából?
- Mikor lehet elkezdeni szedni a Vénusz Cseppet? Használta már valaki? Vélemények?
- Használt már valaki Colief cseppet? Mi a véleményetek róla?