Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni üzletem nyitásához.
Honnan érdemes használt
krém ruhát rendelni? Már több nagykert is megkerestem viszont számomra egyik sem volt megbizható
Köszönöm tanulsagos válaszat!
-megrenfeltem az összes használtruhas ekönyvet!
Minden jót!
Valaki réges rég kitalálta ezt a becsapós nagykereket és a Hoxa-t olvasgatva az embereket megfertőzik vele. Biztos vannak ilyenek, de a legtöbb 100 %-ban becsületes. Amit kérsz azt ad, számláz, a legtöbben engedik, hogy bele nézz a zsákba, ha postán rendeltél és vissza küldöd, mert nem tetszik visszautalja a pénzed. A Scandinavien Secondhend-et nem ismerem. El kell személyesen menni hozzájuk, bele nézni a zsákjaikba és ha tetszik a minőség, akkor meg kell venni. Készíts kalkulációt, és nem csapod be magad. Pl. van egy 20 kilós jeans(farmernadrág) zsák. Van benne 42 db nadrág 1800 Ft/kg-os bruttó áron. Akkor a zsák 36000 Ft-ba kerűl, a nadrágok darabja pedig 857 Ft-ba. Mennyit kérhetsz el értük a boltban? Ha 2000 Ft-ot nem, akkor nem éri megvenni. Ha nem tudod drágábban adni, akkor másik nagykerben kell vásárolnod - farmer nadrágot. Így kell gondolkodnod. Több mint a duplájáért kell kitenned, egyébbként minuszban leszel. Bárhol is élsz 100 km- es körzetben ismerned kell a használtruha nagykereket, az ott lévő minőségeket és szortírokat és az áraikat. Ez csak úgy megy, ha beűlsz a kocsiba és elmész személyesen. 1-2 nagykeren kívűl nincs házhozszállítás magyarországon. De ők pont ezért nem a legolcsóbbak. Ezért a legtöbb árut neked kell beszerezned személyesen. Ezért azt amire a boltodban szükség van tudnod kell , honnan fogod beszerezni. Remélem valamenyit tudtam segíteni.
Kiss László www.hasznaltruha-sikerkonyvek.hu
Sziasztok!
Ú tag vagyok,évek óta szeretnék nyitni egy hasznaltruha kereskedést -végre van hozzá elég pénzem!
A kérdésem,kérésem sz volna hogy Kelet Magyarországon,vagy Budapesten tudnátok-e ajanlani korrekt,tisztességes nagykert?
Erdekelne még,hogy mi a véleményetek a Scandinavien Secondhend-ről?
Válaszaitokat köszönöm!
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.Használt ruha üzletem van és megbízható forrást keresek az áru beszerzésére. Első sorban bálás vagy gyűjtőzsákos nyers árut szeretnék.Mindenképpen a jobb minőség érdekel.
Tudna valaki segíteni ebben?
Üdvözletem.
Kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
davidrita.bernadett1977@gmail.com
Köszönöm
Üdv!
Osztrák ruhában tudok segíteni:
originalt illetve válogatott formában.
Sziasztok!
Tud esetleg valaki olyan nagykert ahol krém minőségű szelektált áru van? Érem ezalatt hogy csak női,nyári egyberuha...lenvászon,farmerruha? A mixek tele vannak nadrággal,ami csak a súlyát nyomja de eladni nem lehet.
Esetleg poncsót valamelyik nagykerben?
Köszönöm:Ildi
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni üzletem nyitásához.
Honnan érdemes használt ruhát rendelni? Már több nagykert is megkerestem viszont számomra egyik sem volt megbizható.
Kedves Zsuzsa,
szeretném a segítséged kérni prémium használ ruha beszerzésben. Hálás lennék a segítségedért! Előre is köszönöm.
Sziasztok,
olyan használt ruha nagykert keresek, ahol jó minőségű prémium márkás (elsősorban: Ralph Lauren, Gant, Calvin Klein, Tommy hilfiger) ruhacsomagok beszerzése lehetséges. Előre is köszönöm a segítségeteket! Szép napot!
Sziasztok! Tudnátok ausztriai nagyker javaslatokat írni.
Köszönettel:Niki
Sziasztok! Szeretnék használtruha üzletet nyitni.Tudnátok nekem segíteni honnan tudnék minősêgi márkàs ruhákat beszerezni?Érdekelnènek belföldi valamint külföldi nagyker elérhetőségek is.
Valamint egy kisebb üzlet nyitàsàhoz kb hány kg ruhàt kell megrendelni?
Nagyon szépen köszönöm válaszaitokat.
Szia kedves! Most szeretnek bele vágni , es nyitni egy kis üzlet . Esetleg nekem is nyújtanál egy kis segítséget, a vállalkozásom elindításához.
Gyerek-, felnőtt használtruha is érdekelne, de csak a legjobb minőségben. Honnan is lehet be szerezni . Előre megköszönöm a segítséget !
Esetleg tudna segíteni abban, hogy honnan lenne érdemes minőségi gyermek farsangi jelmezeket beszerezni?
Köszönöm, ha segítesz.
Kedves Csillámpóni17!
Végig futtattam az oldalt és látom, hogy Te sikeres vagy használtruhákkal való kereskedésben.
Esetleg nekem is nyújtanál egy kis segítséget, a vállalkozásom elindításához.
Gyerek-, felnőtt használtruha is érdekelne, de csak a legjobb minőségben.
Kedves Csillàmpóni!
Tudnál esetleg kontaktot adni? Most szeretném elkezdeni az üzletet.
Köszönöm szépen!
Sziasztok! Olyan nagykereket keresek ahol van menyasszonyi ruha, alkalmi ruha, partyruha bála, és szállítási lehetőség.
Köszönöm
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan nagykert, ahol van válogatási lehetőség?
köszi
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek