Használja valaki a kilófaló lisztkeveréket? (tudásbázis)
Azok a "csodák" gondolom szerek.
Ez pedig étkezési mód váltás.
Én is már nagyon hitetlen vagyok, nem is szedek már be semmit fogyásra (egyedül a klimin slimet, de azt benmértem és az jó a szervezetemnek, mert 57 vagyok).
Szoó Judit egy könyvbemutatójára mentem el az ősszel és ott volt kostoló, Akkor vettem meg azt a könyvét, amibe a kenyérliszt keverék is benne van, más lisztkeverék kell a kelt tésztákhoz, és az is benne van a könyvbe. Aztán beraktam a könyvet a sarokba.
Az egyik barátosném viszont lelkesen sütötte a kenyeret, pizzát, sőt süteményeket is belőle és mindig küldte a képeket, hát a kenyérra rászántam magam, és nem bántam meg.
Január óta 5 kilót fogyta, hogy ez a climonnek, a kenyérnek vagy az agykontrollnak köszönhető nem tudom, de az tuti, hogy az ebből a lisztből készült kenyér egészségesebb a többinél.
Én még teszek bele 2 dkg pirított kenyérmag keveréket is.
Voltam metabolic typing felmérésen és ezt ajánlották, mint tipusomnak megfelelőt.
Mármint ezt a keveréket a kenyérnek, bár mondták, hogy próbáljam a búzasikért és a BL-es lisztet kiváltani zabosra. Hát a jövőhéten kisérletezni fogok:)
Ha mértékkel eszed,akkor elvileg fogynod kell.
Ha megeszel egy fél tepsi sütit,akkor hízol. Ez egy fantázianév,nem fogyaszt,de mivel jobbak az összetevői,mint a fehérlisztes kajáknak,legtöbben,akik átállnak erre,fogynak.
még én is az elején tarok,de olvasmánynak sem rosszak a könyvek.az összetevők a könyveken vannak,de szoó judit oldalán van rengeteg jó recept,nézz szét!
Sziasztok! Én is használom a lisztet. 2 hét alatt 2 kg-ot fogytam, torna nélkül. Remélem erre is rá fogom magam szánni:)).
Én megpróbálok mindent ezzel főzni is. Tegnap pl. sóskához a rántást is ezzel csináltam. Jó lett.
Vol olyan hozzávaló amit nem kaptam meg rögtön de a bioboltban meghozatták 2 nap alatt.
Nálunk pl. Norbi lisztet soha nem kaptam, így megvettem a könyvet a lisztkeverék receptje miatt. Nem bántam meg. Már megvettem az előzőt is és alig várom, hogy megjelenjen a harmadik is.
ja! Akkor már értem, h miért tünt el az előző! :)
Ok! Vettem! :)))
Kérlek titeket, hogy tartsátok tiszteletben Szoó Judit szerzői jogait!
A jogokat sértő hozzászólásokat töröljük!
Az álomfinom pogácsába kell élesztő? Jól megkelt a tésztája?
Mióta használod? Te fogytál vele már?
Hány óráig eszel ilyen ételeket?
Kiváncsi vagyok már én is nagyon,hogy milyen lesz a következő keverék.
Én eddig piskótát és nokit csináltam,de azt csak a zabpehely lisztből.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Ismeri, vagy hasznalja valaki az Aloe Vera First termeket? Terhesen is szabad?
- Milyen a csökkentett nátrium tartalmú só? Használja valaki?
- Használja még valaki a régi, jól bevált NÍVEA krémet?
- A nagyobbik fiam mindkét agyféltekét használja... Ez mit is jelent? Valaki hasonló helyzetben?
- Használta már valaki Szoó Judit kilófaló lisztkeverékét?