Használja még valaki a régi, jól bevált NÍVEA krémet? (tudásbázis)
Mióta csak létezik, azt használom! És CSAK AZT!! :))) Még anyukámtól lestem el, hogy minden mosogatás után azzal keni a kezét...és sosem volt száraz. Az én kezem is borzasztó száraz, de a kék dobozos Nívea csodát tesz. El sem tudnám képzelni, hogy ne legyen nálam (még a táskámban is mindig van egy pici dobozos! :))
Szerintem nincs jobb, én már a páromat is "rászoktattam" (munkájából kifolyólag nagyon száraz a keze)...És azóta ő is mindig használja.
tapasztalatom szerint az össze többi "csoda-kézkrém" elbújhat mellette...:)
SZÓVAL NAGYON JÓÓÓÓ!!!!
Én is szeretem a Nívea termékeket :)
A régi sötétkék Nívea krém még kapható, azzal szoktam a kezemet kenni, meg a kisfiam arcát. :)
Az új Nívea termékeket is használom: tusfürdő, arckrém, testápoló :)
Még a pàrom is ezt hasznàlja
Én a sötétkék tégelyeset imàdom,de a tusfürdöi s nagyon jok
szia! kapható a klasszikus, sötétkék fém dobozban is, de most télre kijött 3 féle téli fényképpel is a tetején ugyanaz a klasszikus formájú doboz.
a nivea soft-ot én is szeretem, de azt inkább testápolónak, a klasszikus nívea krém az "töményebb", azt az erősebben kiszáradt bőrfelületekre szoktam használni.
Sziasztok!
Hogy néz ki a tégely amiben árusítják?Sötétkék?Műanyag doboz vagy milyen?Jelenleg "Nivea Soft" van itthon és nagyon bevált!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Használja valaki görgős narancsbőr elleni krémet?!
- Segítség, milyen krémet használjak?
- Milyen krémet használjak a pattanások eltűntetésére?
- Hogyan használjam az önbarnító krémet, hogy a legjobb hatást érjem el?
- Milyen fogkrémet használjak mandulaműtét után?