Használ Gillette Embrace női borotvát valaki? Megéri az árát? (tudásbázis)
Értem már, velem is előfordult 1-1x, de általában akkor, ha valami új terméket próbáltam ki. Akkor nálad sajna marad a borotva:(
Annyira örülök, végre eljutottam ma DM-be és meg tudtam venni azt a testápolót, amire régóta vágyom. Egyből vettem kétfélét:) Lassan pancsi és jöhet is a tesztelés...csak most nem tudok dönteni, melyik legyen mára:)
Nemcsak a gyantával volt bajom. Lehetett az hideg, meleg vagy cukor, ugyanaz volt a baj...ahogy epilátorral is. Akár szakember csinálta, akár én, ugyanaz: növésnél nem tudtak kibújni a szálak. Nem benőttek, nem fordultak vissza, hanem egyszerűen nem tudja átdöfni a bőrt és így sok-sok napig csak kínlódok.
Testradírt, luffát használok naponta, azzal sincs gond. De elvileg van ilyen típusú ember, nem lehet mit kezdeni...marad a borotva.
Szerintem minden az utókezelésen múlik gyanta kapcsán. Cukorgyanta nekem egyáltalán nem jött be. Amit szeretek az a Stellás azulénes, halvány rózsaszín. De ha nem kapok olyat akkor sima, egyszerűt veszek. Magamnak csak a lábam csinálom, a többi a kozmetikusé.
Mi volt a problémád gyantázás kapcsán?
Központi tájék :D Ez tetszett :D
Irigyellek picit, h nálad beválik más módszer...sajna az én szőrszálaim nem szívlelik, ha kitépik őket (legyen az akár cukorgyanta) :S
Lábbal nincs probléma, az könnyen elérhető, de ott inkább gyanta párti vagyok. Hónaljnál össze vissza csináltam, ma már az is gyanta. A központi tájékon vannak kihívások, de remélem ez az embrace majd segít.
A karom szőkítve van és a bajszom is. Ja a hasam alja is gyantázva van. Szerintem máshonnan nem is kell leszedni, vagy de?:D
Vannak olyan részek, ahol muszáj többször húzni:)....sajnos....közbeszólhat az is, hogy hogyan csináltad eddig, szabályosan vagy összevissza..én az összevissza típus vagyok, jobbról is, balról is, átlósan is.....kozmetikusom mikor meglátta, azt sem tudta milyen irányból gyantázzon:))
Meg ugye függ attól is, hogy mennyire éles még a penge.
Most ezzel nagyon újat mondtál :) Lehet, h ki fogom próbálni ;)
"Kíméli is é nagyon jól csúszik, nem csak 1-2 húzásig. "
-->Direkt ezért vettem meg ezt a hiperszuper 5 pengés borotvát, h ne kelljen 3-4-5x rámennem ugyanarra a területre:D
Kíméli is é nagyon jól csúszik, nem csak 1-2 húzásig.
Régen tusfürdővel csináltam, de most már csak ezzel, mert jól is habosodik.
Jelentem,leteszteltem. Most fürdésnél kíváncsi voltam, h az enyém is szétnyílik-e és bizony a benne levő tartalék penge a vizemben landolt, szóval igen, szétnyílik :S
Érdekes egy tervezés...fel lehet cuppantani, de ha felcuppantod, szétnyílik :D
Na, tegnap este már nem bírtam tovább és mivel amúgy is mentünk vásárolni, beszaladtam a te**o-ba. 4000.-ért volt, meg is vettem. Este leteszteltem, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Mikor megláttam, hogy fel lehet cuppantani a falra, megörültem neki, fel is tettem. Csak az a baj, hogy mindig kinyílik a tokja. Nálad is? Esetleg van rajta valahol "rejtett zár"?:)
Köszönöm,idő közben már meg is vettem. :) Egy picit szokatlan, h nem csak a pengéig tart a széle, hanem van egy fél-fél cm-es kis műanyag sáv is, de ahol eddig próbáltam, nagyon jó volt:)
Bár eddig is nem eldobhatósat használtam, hanem Gillette Mach 3 férfi borotvát, az is bevált, de mindenképp ki akartam próbálni ezt az 5 pengéset is :)
Nekem az van, de nagyon tudom ajánlani! Igaz,elég drága, de sztem nagyon megéri!!! Most vettem hozzá pótfejet, a 4 darabos volt 4980,-Ft, de az a négy darab legalább 6 hóra elég, pedig én mindent borotválok!
Ha kiszámolom, a gyenge minőséggel sem jövök ki jobban, mert nem visz simára, el is vághatom magam velük, és nem birják sokáig!
Csak ezért egyszerre kell a pénzt kiadni...
De én csak ajánlani tudom!!
További ajánlott fórumok:
- Fertőzés borotvától
- A venus embrace borotva használatához szükséges borotvahab vagy zselé?
- Milyen elektromos borotvát ajánlanál lábra?
- Milyen típusú borotvát ajánlanátok idősebbnek?
- Használ valaki elemes borotvát? Milyen tapasztalataitok vannak vele? Milyen márkájút használtok, és milyen gyakran kell használni?
- Használ valaki elektromos női borotvát (nem epilátort)?