Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Háromhagymás gombaleves recept

Háromhagymás gombaleves recept

A Háromhagymás gombaleves hozzávalói:
egy nagyobb póréhagyma
vörös hagyma
fokhagyma
gomba
egy liter zöldség alaplé vagy víz
bors, petrezselyem
2-3 deci tejszín
kevés liszt
vaj


A Háromhagymás gombaleves elkészítési módja:
a hagymákat és a gombát szeleteljük, vajon megpároljuk, fűszerezzük, az alaplével felengedjük, tejszínes habarással sűrítjük, átforraljuk

tálalhatjuk sajtos krutonnal


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A háromhagymás gombaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook