Három vetélés után hova fordulhatok? (tudásbázis)
8. kszb
2015. júl. 15. 07:33
ja, bocs, utólag láttam, h ez már meg volt. Milyen vizsgálatokon vagy túl összességében?
7. kszb
2015. júl. 15. 07:32
immunológus
6. zebracsikó (válaszként erre: 4. - JolanK)
2015. júl. 14. 22:55
semmi ötlete?? sajnálom.
Hromonprofil is volt?
Biztos tudnak a teherbeesős fórumokon nőorvost ajánlani Neked!
4. JolanK (válaszként erre: 2. - Zebracsikó)
2015. júl. 14. 22:11
Egy meddőségi klinika orvosához járok. Immunológia, kariotipizálás, trombózis, minden vizsgálat megvolt.
Papír szerint menstruációmnak is kellene lennie, de mégsincs. Kétszer kaptam norcolutot, de semmi.
3. kisj
2015. júl. 14. 21:18
nem írtad, hogy hol laksz
2. zebracsikó
2015. júl. 14. 20:47
Nagyon sajnálom!!
Meddőségi klinika is szóba jöhet, hiszen ott teljes körűen rálátnak a problémádra
immunológus, hematológus , endokrinológus feltétlen kell, persze alap egy jó nőgyógyász
első körben vizsgálandó a férjed
Ne add fel!
1. JolanK
2015. júl. 14. 18:00
Sziasztok! 39 éves vagyok, túl egy méhen kívüli terhességen, 3 vetélésen. Az utolsó fél éve volt, azóta nincs menstruációm. Az összes laboreredményem (elvileg) jó. A nőgyógyászom nem tud mit mondani, tudtok ajánlani orvost, aki segíthet?
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Hová fordulhatok négy sikertelen terhesség és számtalan kezelés és kivizsgálás után?
- Lánykámnak egy vírus fertőzés után 6 hónappal még mindig nincs hangja. Adjatok tanácsot, hova fordulhatunk még?
- Kihez fordulhatok, ha az önkormányzat nem akarja megadni a fiam után járó támogatásokat, akit egyedül nevelek?
- Utánvételes küldeményt kétszer vagy háromszor visznek házhoz, ha elsőre nem lett átvéve?