Három hónaposan normális e a következő: (beszélgetés)
Kata! Levente most 3 hetes, de napközben is van, hogy 4-5 órát is, sőt többet is alszik/aludna. 150-eket eszik, naponta 6szor, 4700 gramm most. Éjjel egyszer kel fel enni, 2körül. De a lányom is ezt csinálta, és nem lett semmi baja:)
Örülj neki, alvás közben okosodik!!!
Szia!
Nekem 3 és fél hónapos a babám.Kezdetektől 4-5 óránként eszik.Éjszaka min.7 órát alszik.Most 6510g.:-)
Ne aggódj.Szerintem te is ilyen szerencsés vagy.
Gratulálok! Boldog lehetsz,és szerencsés is vagy,hogy ilyen jó gyermeked van!
Nyugi,lazits,használd ki amíg ennyit alszik,ugyanis akármilyen jó,az idő elteltével egyre kevesebbet fog aludni. Sok erőt neked,élvezz ki minden eggyütt töltött pillanatot a babáddal és a családdal!
Szia!
Gyermekorvos vagyok...
A baba valószínűleg teljesen egészséges, :) de ezt on-line nehéz megállapítani... Általában testsúly-kg-onként 100-150 ml anyatejet/tápszert számolunk egy napra (pl. 5 kg-os baba napi igénye 5x 100-150 ml= 500-750 ml -> ha 6-szor eszik, ez "átlag" 80-120 ml/alkalom.) Ha megevett 180 ml-t valószínűleg utána étkezésnél jóval kevesebbet kíván. Az nem baj, ha 4 óránként eszik, ha akkor eleget. A teljes éjszaka végigalvása sem kóros, bár én gyerekorvosként nem "rajongok" érte, mert a csecsemő vércukor szintje ekkora eléggé lecsökken...(5-6 óra nem evészet még belefér).
Ha a kicsi súlya, hossza egyenletes nő, jól kakil, szépen mozog, figyel, gagyarászik, valószínűleg jól táplálod. :)
Eszter
Ha szépen fejlődik és nyugodt, akkor semmi gond. Az én kisfiam is ilyen volt, rengeteget aggódtam, végül minden rendben volt, mindjárt 3 éves lesz:))
Igen, szerencsés vagy, az enyém is sokat aludt, még most is alszik délutánonként 3 és fél órát. 3 hósan pontosan annyit aludt éjszaka, mint a Tied és emellett délelőtt és délután is aludt.
Szia!
Ez teljesen normális egy 3 hónapos babánál.
Én örülnék ha végre már az én kisfiam is végigaludná az éjszakát.
Szia!
Hány kilógramm?
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- 24 hónaposan hány kg a normàlis?