Három gyerekkel az élet! (beszélgetős fórum)
Nekem 3 Babocam van ,Mozgalmas Aktiv, Legszebb Dolog de 24oras Service:)
ebben benne volt a barátságos viselkedés!:D:Dszerintem:)
90? Nálunk is volt olyan doki, aki meghatározta az árat, de az is "csak" 50-et kért a simáért, 80-at a császárért.
mikor szülés után pár napra megvizsgált,akkor mondta,hogy ennyi a tarifa.meglepődtünk,mert nem ennyiben állapodtunk meg!az elsőnél 15000ft,de az 20 éve volt.a másodiknál 90000ft,a negyediknél 50000ft.egy vagyon a szülés!
az első mondat kérdés akart lenni :)
ez szerintem bunkóság...és aki nem bírja kifizetni, az ne szüljön fogadott orvosnál.
Mi egyébként mindhárom lánynál 50-et adtunk, mert nagyon jól bántak velünk (kivéve a kórházi gyerekfőorvost).
nálunk minden orvosnak meg van a tarifája.bár most bezárt a kórház!
Adtam volna olyan 65-öt neki....
Nekem is fogadott orvosaim voltak. Ugyanaz mindegyiknél. A középsőt viszont a cukor miatt nem szülhettem nála. A harmadiknál meg a depi miatt egy fillért nem adtam...
ez egy vadállat,de mégis mindenki őt válassza.nem értem.mondjuk,ha valaki még van a szülőszobán,akkor olyan mint a kezes bárány!mi egy kisvárosban lakunk,és a közeli nagyvárosból jön le.na most hozzám éjjel riasztották,szegény akkor kellt fel.mikor velem végzett,hazament.megint szóltak,hogy szülés lesz.ő nagyobb pofont kapott!:)
még megszabta az árat is?szégyelje magát, ezért még húszat sem adtam volna!
Az én orvosom nem szabta meg mennyit adjunk.
szerintem elgondolkodott,mert engedett az árból,így csak 65000ft volt!:)
hát ez nem semmi.Pofozkodó orvos...nem lehetett valahol panaszt tenni?
Amúgy az orosz nők sok érdekességet csinálnak, pl. hazaviszik méhlepényt és megfőzik vagy sütik, bleeee...
Mondjuk én sem biztos,hogy az adott pillanatban visszaadtam volna :) De hogy utána egy fillért nem adtam volna,az tuti!
a férjem nem volt bent a gyerekek miatt,én meg már kinomba azt sem tudtam hol vagyok!
És nem adtad vissza neki???? Vagy a férjed????
mind a négy gyerek másnál született,mind fogadott orvos volt.a harmadik lányommal sikerült egy vadállatot megkérni.megindította,dupla adaggal,mint szokásos,csak arra nem gondolt,hogy azt ki is kell bírni.egyébbként orosz orvos,és azt mondta,hogy az ő hazájában a nők mindent kibírnak.de én nem vagyok orosz!
Hogyhogy pofont is kaptál?
Nekem sem lesz több :)
az elsőnél kiírt időre rá egy hétre indítás,2 nap szenvedés.a másodiknál magzatvíz elment a 38.héten.a harmadiknál éjjel indítás,még egy pofont is kaptam az orvostól.a negyedik is indítás,de hamar meg is lett!TÖBB NEM LESZ!
Nekem is mind a 3 császár más volt. Az első sürgősségi volt, altattak. a fiúknál ugyan gerincérzéstelenítés volt,de más mind a kettő.
nekem 4 sima,nem is értem hogyan éltem túl!mind a négy más...:)
Nekem is mind a 3 császáros volt.
hát igen, amilyen édesek, olyan zsiványak is :)
Mi sem szeretnénk több babát, bőven elég volt a 3 császárból.
Kis picúrok! annyira édesek tudnak lenni. Én már nem akartam több babát. Anyagilag így is nagyon nehéz.
okés, a többieket is szeretettel várjuk! :)
igen a legnagyobb is lány.három lány és egy pici fiú!be fogok nézni a klubba!
a legnagyobb is csajszi?
ha van kedved, gyere a lent említett klubba...
nekem 20 a legnagyobb,a másik lányom 8 éves,a kissebbik lányom 3 éves,és egy pici fiú,aki 18 hónapos.nagyon jó nagy családban élni,bár elég fárasztó!
Akkor már egész nagy gyerkőcök...mi még "kezdők" vagyunk: 3 csajszink van, egy 3,5 éves egy 15 hónapos és egy 4 hós.
Nekem 10 éves a lányom,8 és 6 évesek a fiúk.
További ajánlott fórumok: