Három a magyar igazság (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Három a magyar igazság
Milyen kis pufók bébi:) Az én kisfiam is ilyen nagy súllyal született, a csodájára jártak az osztályon, és annak is, hogy természetesen született, első babaként:) Bár nálatok sokkal nagyobb dolgok történtek, "kalandosabb" volt a folyamat, de minden jó, ha a vége jó.
Egyszóval gratulálok és jó egészséget kívánok:)
Sok boldogsagot kivanok a picivel es jo egeszseget nektek :)
Az osszes tobbit magunk mogott kell hagyni (eg ido utan ugyis "elfelejti" az emberlanya :D
engribörd, szerintem ott kezdte az életét...
Szép nagy baba volt :)
Gratulálok!! Csoda, hogy ekkora babát sikerült rendesen megszülnöd. Miért nem jött szóba a császár a meconiumos víz miatt? Úgy tudtam, akkor rögtön császároznak.
Jó egészséget kívánok!!
Gratulálok!
Azért bosszantó, hogy háromszor jártál előtte a szülészeten és nem jöttek rá, hogy bizony ez a baba meg akar születni. Jó sok ilyen eset van.
Jól elhúzódott a vajúdásod.
Az a lényeg, hogy már jól vagytok!
Gratulálok a kislányhoz, örülök, hogy valóra vált az álmotok!
A magyar egészségügyet és bizonyos benne dolgozó fehérköpenyes pszichopatákat inkább nem minősíteném... Órákig feküdt a kakis magzatvízben a babád és nem császároztak meg. Isteni szerencse hogy nem az intenzíven kezdte a kis életét :( (tudok ilyen esetekről)
Ugrás a teljes írásra: Három a magyar igazság
További ajánlott fórumok:
- Három ezret nem adok ki egy kiló eperért. És nem is magyar.
- Három a magyar igazság, negyedik a ráadás
- Három a magyar igazság? De mi az a három?
- Ha egyszer valami elromlik.....3 a magyar igazság.....
- Három a magyar igazság..szerelemben is...
- Számodra melyik a három legjobb, magyar előadótól vagy együttestől származó album?