"Hármat kívánhat, de ő csak egyet akar" (beszélgetés)
*Igen. Mert akkor ha egy férfi féltékeny, akkor az akarja a nőt-magának. Akar vele kapcsolatot, még ha reszket is, hogy bukik-akkor is.
Meg akkor is amikor ugyan jár a szája, hogy neki csak szex-de a valóságban megmozdult már a szíve.
Igen. Mert akkor ha egy férfi féltékeny, akkor az akarja a nőt-magának. Akar vele kapcsolatot, még ha reszket is, hogy bukik-akkor is.
Ha forditva van, és a nő a féltékeny, akkor a pasinak nem jelent annyit a nő, mint amennyit a nő akarja, hogy jelentsen.
Specy, valamit félreértettél.
nincs kontárkodás, mindkettő nagykorú, akkor és azzal szexelnek, amikor akarnak. engem az érdekel, hogy vajon mások szerint van-e esély itt a "klasszikus" párkapcsolatra. semmi egyéb.
Én nem értem ezt a kontárságot...Majd ők eldöntik!
Miért csak az a jó kapcsolat,ami 1000fokon ég?Vagy:akiknek semmi idejük párkapcsolatra,kvázi magánéletre,azoknak ne legyen senkijük,akivel a minimális szabadidejüket megosztják?Naná,hogy szex és szórakozás ideje ez és nem mondjuk a gyerekvállalásé...Vagy:Mi?
"s ugyanazt kéri minden alkalommal"
Szóval kétszer már befuccsolt valakivel egy kapcsolat.
Van esély harmadszor is összejönni, ha a másik csak időtöltésre (szex és szórakozás) használja az exet, mondván:"tudjuk jól, hogy nem illünk össze"?
Nem, nem az én kapcsolatom (tényleg) csak érdekel egy közeli emberke esélye. Szóval a hagyd ott, ne alázd meg magad jellegű jó tanácsokkal nem tudok mit kezdeni, inkább az esélylatolgatás pro és kontra érdekelne.
További ajánlott fórumok:
- Ötből csak egyet!
- Egytől hétig bármelyik számot írhatod (egyszerre csak egyet)
- Ha csak egyetlen könyvet vihetnél magaddal egy lakatlan szigetre, melyiket vinnéd?
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?
- Különleges, ritkán használt magyar szavak (csak egyet)
- Ha kívánhatnál egyet Mi vagy Ki lennél?