Harcsapaprikás túróscsuszával recept
A Harcsapaprikás túróscsuszával hozzávalói:1 kg harcsafilé
2 fej vöröshagyma
só, pirospaprika
1 paradicsom
1 zöldpaprika
2 babérlevél
2 dl tejföl
kevés zsír vagy olaj
A csuszához:
40 dkg csuszatészta
2 dl tejföl
A Harcsapaprikás túróscsuszával elkészítési módja:
Zsíron vagy olajon megdinszteljük az apróra vágyott vöröshagymát, majd félrehúzzuk. Pirospaprikát szórunk rá, kevés vízzel felöntjük, megsózzuk, beletesszük a babérlevelet. Hozzáadjuk a negyedbe vágott paradicsomot és a paprikát, majd fedő alatt hagyjuk összepárolódni. Végül beletesszük a nem túl kicsire vágott harcsaszeleteket. Fedő alatt puhára pároljuk a halhúst. Ha kész, tejföllel behabarjuk, és túróscsuszával tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2012. febr. 27. 09:42
A harcsapaprikás túróscsuszával elkészítési módja és hozzávalói.