Harc az éhség ellen (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Harc az éhség ellen
Hát nem tom. Az igazi hormonhatáson alapuló zabáláson nincs az a praktika, ami segítene. A fogmosás jó trükk, ha közelebb van a fogkefe, mint a csoki vagy bármi nass. De az ilyen időszakban gond nélkül eszem fogmosás után bármit, ami az utamba kerül. Ez az egy, amit képtelen vagyok orvosolni. Lehet ez homeopátia, Mate tea, szűztea, akármi. A Matét hónapokig ittam, semmi étvágycsökkentő hatást nem éreztem. A korpás cuccoknál sem. Értsük már meg, hogy az ilyen esetben teljesen mindegy, hogy degeszre töm-e a korpa vagy sem. Akkor is rátolod még amit találsz, ha már a róka kerülget.
A rost jó. De eszméletlen mennyiségű folyadékot kell utána dobni, különben pont az ellenkező hatást éred el vele.
A mentol egyébként elméletben étvágycsökkentő. Gyakorlatban inkább magát a rágást érzem hasznosnak.
Miért éppen MATE?
Miért ajánljátok?
Édesítitek valamivel?
SZŰZTEA TÉMA:
A fórumtopicok közül a "100 kiló felettiek klubjá"-ba nézzen be, akit a szűzteás dolgok érdekelnek, irtam be néhány elég kimerítő dolgot róla.
Pedig a fogmosás, meg a menthol elveszi az étvágyat. Almaecetet nem próbáltam még, de mostanában gondolkodom rajta.
Ja, igen az egy igazi falásroham volt :) Mozdulni alig bírtam utána, látszik is a mérlegen, pár nap alatt 3 kg plusz, bezzeg lefele nem megy ilyen gyorsan a dög :D
Az éhség ellen nem harcolni kell,hanem enni.
Amiről a cikkben szó van,az nem valódi éhség,csak épp megkívánunk valamit.
A a fogmosás valóban használ,meg egy jó forró fürdő is előtte.Nekem mindig elmegy az étvágyam.
laconicgirl,..ez tényleg komoly falási roham volt:-
" és most irigy vagyok a csoki és a kókuszos keksz miatt:DD"
"részlet a naplódból"
Megettél:... egy fél liter joghurtot, egy negyed kiló túrót, 4 db gyümi joghurtot, kb 30 darab korpovit kekszet, egy fél tábla étcsokit, 1 marék kókuszos kekszet, kb 10 darab háztartási kekszet, egy zacskó csokis nápolyit és 2 szelet vanilia krémmel töltött csokis tekercset meg egy fél marék diót . Ja és egy cerbonát! :)
És mindezt mind csakis estére, 7-től 12-ig! :)
Az a jó, amelyik elveszi az étvágyat!
Elvileg szerintem bármilyen mentolos dolog jó, mert nem tudom, Te hogy vagy vele, de bármilyen mentolos után nekem nem esik jól enni. Ilyen szempontból a rágógumi is jó.
Ugyanaz a hatásuk, mint a mentolos fogkrémnek. :)
További ajánlott fórumok:
- Harc önmagam ellen, önmagamért!
- Harc a kilók ellen október 23-tól.
- Hogyan harcoltok ilyenkor az erős izzadás ellen?
- Testvérharc egy 9 éves lány és egy 7 éves fiú között.Mit tegyek ellene?
- Mit tegyünk fogyókúra során jelentkező éhségérzet ellen és a túlzott fejfájás ellen?
- Délután jelentkező éhségrohamok ellen jó 2 db alma?Ha fogyás a cél?