Hány kiló a Top Rider SR9800 babakocsi a sportrésszel? (tudásbázis)
Jaj ezt már későn láttam csak meg.
Olyat akarok, mi felém fordítható. De már mindegy, megvettem. Aztán remélem beválik majd.
Mindenképpen olyat akarsz, ami cserélhető feltétes? Mert sok nagyon jó babakocsi van, ami egybe van a feltéttel, és úgy könnyebbre tudják gyártani. Vagy az fontos, hogy szembe legyen veled?
Ha könnyűt akarsz szerintem Neonato Piuma (Cam Portofino) (7,5 kg), PegPerego Pliko (8,5 kg) vagy Aria (6,5 kg). Ezeket ismerem és nagyon jók.
Egyébként a Plikonak például van olyan változata, aminél levehető, megfordítható a sportrész és az nehezebb, mint a sima verzió.
Pont a BKV miatt kérdeztem, mert a mostani is 16 kiló és megszakadok alatta. Ez nagyon tetszik, csak a súlya miatt vacilálok.
köszönöm a válaszokat
10 kg.sportrésszel, mózessel kicsit több.
Nekünk ilyen van-volt én nagyon szerettem.
mindenesetre a 16 kg az elég sok, plusz sportrészben már legalább 6-8 kg a gyerkőc is, plusz pelenkázótáska...a mi babakocsink a Smarty Beep...de az Espiro Vector 4 Air/Lite is jó...mindkettőnek 4-6 kg a váz, plusz olyan 2 kg a feltét.
megfontolandó, ha tömegközlekedést is akarsz használni, mint majd én is
Ezt találtam neked, egy kismama írta egy fórumba róla:
Szerintem nagyon jó babakocsi én imádom.A súly 16kg,de észre sem lehet venni mivel teljesen alu vázas.Mondjuk az enyémhez nincs mózes csak sportrész.
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Anyós azt mondta, hogy adjuk el a gyerekünk kinőtt babakocsiját
- Top Rider Go&Ride babakocsija van, vagy volt valakinek? Segítség kellenehozzá.
- Van valakinek Top Rider SH239 típusú babakocsija? Mi a véleménye róla?