Hány hós korig adsz a babádnak HA tápszert? (tudásbázis)
Szió :D
Értem, hát nekem a lányom már 6 hósan nem HA-t kapott, és talán 8 hósig itta a tápit
Zotyám nem nagyon akarja már a tápit
tegnap kipróbáltam a HA nélkülit, 3-at, 50 ml evett este, bár előtte bekajált nagyon :D
Ma reggel 130 ml tolt be
lehet nem is izlik neki? pedig nagyon fini banán ize van...
Szia Iza itt is:)
Én 1 éves koráig adtam neki, utána babatejet kapott, de 15 hós koráig simán itta a tápszert is.
2 éves korig?
ejjjj
nem volt oka, alapba ezt irták fel, doki függő a dolog..
nem az hogy nem vagyok biztos, mert ma én már megis vettem, sőt ma már azt próbáljuk egyáltalán izre bejön e neki, merthogy banános
csak azért irtam ki kérdésnek, hogy lássam ki-hogy?
:D
Mi is humanazunk a HA2-est.
Olcsó??? hát kinek mi, 2300.- nekem nem olcsó sajnos....
igen márcsak 2-szer kapja....
kipróbálom már ma:D
Általában 1 éves korig ajánlják a dokik a Ha-t,utána boltit,de probléma esetén 3 évesig is!Nálunk ekcéma miatt 1 évesig ittuk a HUMANA HA-t olcsó!Van tejpépe is de azt meg a DM-eset fogyasztottuk a végén:-) mégse lett baja a lányoknak!A kicsi 11 hónaposan rendes házitejet ivot(mama megitatta)nem lett semmi baja!!
Ha a babád 9 hónaposan sima tejpépet eszik akkor a tápszer is lehet sima szerintem!Dehát ennyi idősen 2-szer reggel-este isszák már a babák és az nem sok,attól nem lessz baja ne félj!
szia!
Nekem a gyerekorvos 2 éves korukig irt fel a koraszülött ikreinknek HA-s tápszert...
Kaptam priviket is, hogy 3 meg 6 hós korig adták a HA-t utána a simát.
Valószinű, hogy azért kipróbálom, esetleg felváltva..
Allergiás ugyan van....én is 1-2 dologra, a nővére is....
Mindegy milyen allergiás van a családban?
Ha nincs allergiás a családban, akkor nyugodtan adhatsz neki sima tápszert is.
Az én kisfiam is hipoallergén tápszert kapott, mert én sajnos allergiás vagyok, anyukám meg súlyos asztmás.
Az én kisfiam 9 hónapos, dokinéni azt mondta 1 éves korig adjak neki HA tápszert.
No: drága is, plusz ugye a pép amit kap az se HA.
Most vettem neki egy 3-as tápszert, de nem HA.
A tájékoztatóján az áll, hogy 8 hóstól.
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Hány hónapos és mennyi a súlya a babádnak?
- Te adsz a 3 hónapos babádnak gyümölcsöt, -főzeléket?
- Te mit adsz reggelire a 13hónapos babádnak, ha már nem szoptatsz?
- 1 hónapos babónak milyen tápszert adsz? Elfogadja simán ha előtte tejcsis volt?
- Mit adsz/adtál ma kisbabádnak (0-2) ebédre?
- Általában mit adsz a babádnak: bio ételt, piacról vásároltat, vagy csak simán a lemész a közértbe, esetleg bolti bébiételt?