Hány év/hónap korkülönbség van a gyerekeitek között? (beszélgetés)
1. és 2. között: 1 év és 14 nap
2. és 3. között: 3,5 év
3. és 4. között: 5 év (+1.5 hónap)
1-2 között 2 év 8 nap
2-3 között 2 év 9 hónap
Nem terveztük, így sikerült. Büszke vagyok, hogy a lehető legjobb tesók lettek,(felnőttek már, 22, 25 és 27 évesek) nem tudom hogy csináltuk, de jól sikerült a nevelés ezen része biztosan! :)
1-2 között 2év 6 hónap 2-3 között 1év 6 hónap az 1-3 között 4év van napra pontosan.
Az első és második közötti idő volt nekem a jobb, mert nem kellett őket egyszerre pelenkázni, és kevesebbet vitatkozta/ nak. A két kicsi viszont folyton összekap
1-2-ik között 1év 3nap
2-3-ik között 1év 9hónap
3-4-ik között 9év 7hónap
4 5-ik között 2év 4hónap
igy sikerült,de jól van ez igy
A lányom és a 2 fiam között 8 és 9 év. A két fiam között 11 hónap.
Az én fiaim is jártam egy osztályba, de ez nem túl jó ötlet. Nekünk nem jött be ez a kis korkülönbség, nagyon durván nehéz volt a féltékenység miatt. Most hogy 14 és 15 évesek már jó nekik, hogy vannak egymásnak.
Nem saját élmény, de talán megoszthatom itt:
Nagyon kedves volt kolléganőm mondta mindig, hogy a két gyereke közötti korkülönbség 9 hónap meg a pauza!!! :-)))
Mivel egy évben születtek, iskolába egy osztályba jártak, de felső tagozatban már fellázadtak, hogy ők külön akarnak menni. Onnan kezdve "kétemberes" volt a szülői értekezlet, azzal megspékelve, hogy "anya, hozzám te menj be, majd utána megbeszéljük, a faternak nem kell róla tudni" :-)))
Ő is azt mondta, hogy nem így tervezték, nem volt könnyű, de így volt jó :-)
3 év.Nem így terveztük.2 év múlva szerettük volna a másodikat,de nem sikerült:))
De jónak bizonyult.