Hamísított mosószert vettünk? (tudásbázis)
Ez is csak hírverés, mert így az eredeti gyártó, meg beszállító nagyon pórul járt..kell valami, amivel visszafogják ezeket a termékeket, hogy újra az övékét vegyék meg a boltok.
MINDEN mosószer alapja ugyanaz. Mosószóda, szódabikarbóna, foszfát (ami egy méreg amúgy), és kőolajszármazékok. Na meg a különböző illóolajok, és színezékek, hogy mind egyedi legyen. Csak el kellene olvasni az összetevőket. Kivéve persze az öko mosószereket.
Teljesen mindegy, így is úgy is átvernek a mosószerekkel kapcsolatban...sokra azt mondják, hogy minden foltot kiszed, meg ilyen erő olyan erő..de ugyanaz a márka gyárt folteltávolítót is..minek, ha elvileg a mosószere már kiszed minden foltot?
Meg nem hagyja kinyúlni a másik a ruhát..bizti csak véletlen, hogy anno az egyik kedvenc felsőm majd térdig érő lett, miután 4szer azzal mostam ki, 30 fokon...
Szóval minden téren átvernek..ha elhasználod a hamisat, fel sem fog tűnni valószínű.
Ja, a tévében.
Én nem járok piacon, hivatalosan, boltban vásárolok általában. Jelenleg az egyik legolcsóbb, hivatalos (egy bolthálózat saját márkája) mosószert használom, és jobb, mint a reklámozott.
De simán el tudom képzelni, hogy akár felnyitják a csomagolást, beleöntenek valami értéktelen port, és visszazárják, ez manapság már nem gond.
Anyósom jól megnézte a csomagolást a piacon, mégis szemes kukoricát vett kávé helyett. (Otthon látta, hogy az alját bontották ki és hegesztették vissza.)
Azt csak te tudhatod.
Készíts otthon mosószert, jobban jársz.
Miért kérded? Van mosószer, amiről még a reklámban is elmondják, hogy átvették a híres másiktól a hatóanyagait.
És van, hogy nem mondják, de megismeri az ember pl. az illatot, vagy a szemcséket...
További ajánlott fórumok:
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- A ruhában maradt mosószertől lehet viszketés?
- Ruha mosáskor a gép mosószer adagolójába vagy közvetlen a ruhára (mosólabdába) teszed a mosószert?
- 3. osztályos gyermekem "jegyet hamisított"?
- Hova fordulhatok, ha hamisították az aláírásom?
- Olcsó, 100 forintos boltokban is kapható mosószert bele mernétek tenni a mosógépbe?